Gemeente Zeewolde, verleende omgevingsvergunning, t.h.v. windmolens Bosruiterweg en Adelaarsweg, het plaatsen van vier hekwerken

Wij hebben op 26 maart 2020 een omgevingsvergunning verleend voor het plaatsen van vier hekwerken, activiteit *1, op de locatie t.h.v. windmolens Bosruiterweg en Adelaarsweg. De vergunning heeft dossiernummer: 20Z0000555.

 

Ter inzage

De stukken liggen vanaf 1 april 2020 ter inzage bij het Publiekscentrum in het gemeentehuis tijdens openingstijden.

 

Bezwaar maken

Als u belanghebbende bent en u bent het niet eens met het hierboven genoemde besluit dan kunt u binnen 6 weken een bezwaarschrift indienen. Deze termijn gaat in op de dag na de genoemde besluitdatum. U kunt dit doen bij burgemeester en wethouders. In het bezwaarschrift moet u motiveren waarom u het niet eens bent met het besluit en u moet het ondertekenen. Kijk voor de online mogelijkheid om bezwaar in te dienen op www.zeewolde.nl/bezwaar.

 

Voorlopige voorziening

U kunt naast het indienen van een bezwaarschrift een voorlopige voorziening vragen bij de voorzieningenrechter van de rechtbank Midden-Nederland, Afdeling bestuursrecht, o.v.v. voorlopige voorzieningen, Postbus 16005, 3500 DA Utrecht. U moet dan een kopie van het bezwaarschrift meesturen.

 

U kunt ook online het verzoekschrift indienen bij deze rechtbank via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor moet u wel beschikken over DigiD. Kijk op de genoemde site voor de precieze voorwaarden.

 

Griffierecht betalen

Voor de behandeling van een voorlopige voorziening moet u griffierecht betalen. De griffie van de rechtbank informeert u over de hoogte van dit bedrag en over de manier van betalen.

 

* Activiteit 1=bouwen, 2= uitvoeren werk, 3=afwijken bestemmingsplan, 4=brandveilig gebruiken, 5=milieu inrichting oprichten of veranderen, 6=slopen, 7=kappen, 8=opslaan roerende zaken, 9 = uitweg maken

 

Naar boven