Omgevingsvergunning verleend Grootgenhouterstraat 151, 6191 NS Beek

Grootgenhouterstraat 151, 6191 NS te Beek, het bouwen van een bedrijfsgebouw met een stalling-, opslag- en reparatieruimte (Datum bekendmaking 14 januari 2020, zaaknummer 2019080222)

Ingevolge de Algemene wet bestuursrecht kan iedere belanghebbende binnen 6 weken

na de datum van verzending/bekendmaking van een besluit (bijvoorbeeld wanneer de ver-gunning verleend is) hiertegen een bezwaarschrift indienen bij het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Beek.

Het bezwaarschrift dient ondertekend te zijn en tenminste te bevatten:

a. naam en adres van de indiener;

b. de dagtekening;

c. omschrijving van het besluit, waartegen bezwaar wordt gemaakt;

d. de gronden van het bezwaar.

Indien belanghebbende eventueel voor een vergoeding in de kosten van een gegrond ver-klaard bezwaar in aanmerking wenst te komen, dient dit in het bezwaarschrift te worden aan-gegeven.

Tevens kan op grond van het bepaalde in artikel 8:81 van de Algemene wet bestuursrecht aan de voorzieningenrechter van de Rechtbank Limburg Bestuursrecht (Postbus 950, 6040 AZ Roermond) worden verzocht een voorlopige voorziening (waaronder schorsing) te tref-fen, indien onverwijlde spoed dat vereist, gelet op de betrokken belangen. U kunt ook digi-taal beroep instellen bij genoemde rechtbank via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op de genoemde site voor precieze voorwaarden.

Nadere inlichtingen kunt u inwinnen bij Bouw- en Woningtoezicht, Raadhuisstraat 9 te Beek, telefoonnummer 046 – 43 89 222.

Naar boven