Eerste wijziging Besluit ondermandaat, ondervolmacht en ondermachtiging P&O van de Algemeen Directeur houdende tot herstel van onvolkomenheden, gemeente Rotterdam

De algemeen directeur van de gemeente Rotterdam,

 

gelezen het voorstel van de concerndirecteur Bestuurs- en Concernondersteuning van 3 maart 2020, kenmerk: 3566791;

 

gelet op de artikelen 3 en 10 van de Regeling mandaat, volmacht en machtiging P&O en afdeling 10.1.1. van de Algemene wet bestuursrecht;

 

besluit:

Artikel I

In artikel 2, eerste lid, van het Besluit ondermandaat, ondervolmacht en ondermachtiging P&O van de Algemeen Directeur wordt ‘de in artikel 2, eerste lid, onderdeel c, artikel 4 en artikel 5 genoemde bevoegdheden’ vervangen door ‘de in artikel 4, artikel 5 en artikel 7, tweede en derde lid, genoemde bevoegdheden’.

Artikel II

Dit besluit treedt in werking met ingang van de dag na de datum van uitgifte van het Gemeenteblad waarin het wordt geplaatst en werkt terug tot en met 1 januari 2020.

Aldus vastgesteld op 6 maart 2020.

V.J.M. Roozen

algemeen directeur gemeente Rotterdam

 

Dit gemeenteblad is uitgegeven op 12 maart 2020 en ligt op dins-, woens- en donderdagen van 9.00 tot 13.00 uur ter inzage bij het Bestuurlijk Informatiecentrum Rotterdam (BIR), locatie Wachtruimte Timmerhuis, Halvemaanpassage 1 (trap op, melden bij Informatiebalie)

(Zie ook: www.bis.rotterdam.nl – Regelgeving of Gemeentebladen chronologisch)

Naar boven