Tijdelijke standplaatsvergunning onderzoekscentrum in Sint-Michielsgestel, Den Dungen en Berlicum

 

Burgemeester en wethouders van de gemeente Sint-Michielsgestel hebben op 20 februari 2020 een tijdelijke standplaatsvergunning verleend voor het plaatsen van het onderzoekscentrum voor het bevolkingsonderzoek borstkanker op de volgende locaties:

  • Parkeerstrook aan de Hortensiastraat (Campanulaplein) in Sint-Michielsgestel:

  • gereserveerd van 20 april 2020 tot en met 5 juni 2020.

  • Parkeerterrein sporthal De Misse aan de Jacobskamp in Den Dungen:

  • gereserveerd van 5 juni 2020 tot en met 29 juni 2020.

  • Parkeerterrein sporthal De Run aan de Runweg in Berlicum:

  • gereserveerd van 29 juni 2020 tot en met 31 juli 2020.

  •  

Door wijziging van data is de reeds verleende vergunning van 26 november 2019 ingetrokken.

 

Inzage

Voor het inzien van de stukken kunt u een afspraak maken met het team Omgevingsrecht via telefoonnummer (073) 553 1150 of via e-mail gemeente@sint-michielsgestel.nl.

 

Bezwaar

Heeft u direct belang bij deze beslissing? Dan kunt u binnen zes weken, nadat het besluit aan de aanvrager bekend is gemaakt, schriftelijk bezwaar maken. U kunt het bezwaarschrift richten aan het college van burgemeester en wethouders, Postbus 10.000, 5270 GA Sint-Michielsgestel. U kunt ook digitaal bezwaar indienen via www.sint-michielsgestel.nl. Om het bezwaarformulier in te vullen heeft u een DigiD inlogcode nodig.

 

Voorlopige voorziening

Heeft u spoedeisend belang? Het bezwaarschrift houdt de werking van het besluit niet tegen. U kunt naast het bezwaarschrift de voorzieningenrechter vragen om een verzoek om voorlopige voorziening. Richt uw verzoek aan rechtbank Oost-Brabant, locatie ’s-Hertogenbosch, sector Bestuursrecht, Postbus 90.125, 5200 MA ’s-Hertogenbosch. U kunt ook digitaal verzoeken om een voorlopige voorziening bij genoemde rechtbank via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht.

Voor het indienen van een voorlopige voorziening bent u griffierecht verschuldigd.

Naar boven