Gemeente Heerlen - Kennisgeving Ontheffing geluidhinder apv - spoorwegwerkzaamheden

Burgemeester en wethouders van Heerlen heeft op 18 februari 2020 aan Kuiper & Burger Advies- en Ingenieurs, namens BAM Infra Rail B.V., een ontheffing verleend op het verbod op het veroorzaken van geluidhinder door het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden aan het spoor binnen de gemeente Heerlen.

De ontheffing is verleend op grond van artikel 4:6 lid 2 van de Algemene Plaatselijke Verordening van de gemeente Heerlen.

Het besluit is op 18 februari 2020 verzonden.

Deze ontheffing is geldig van 1 maart 2020 tot 1 maart 2022 en is onder voorwaarden verleend om ontoelaatbare hinder voor de omgeving te voorkomen.

Bezwaar en voorlopige voorziening

U kunt bezwaar aantekenen tegen deze ontheffing. Een bezwaarschrift moet binnen zes weken na de dag van bekendmaking van deze ontheffing aan de aanvrager ingediend zijn.

Het bezwaarschrift moet u ondertekenen en bevat tenminste: uw naam en adres, de dagtekening, een omschrijving van het besluit waartegen het bezwaar zich richt en een motivering van uw bezwaar.

Het bezwaar stuurt u naar:

College van burgemeester en wethouders

Postbus 1

6400 AA Heerlen

Het indienen van een bezwaarschrift heeft geen schorsende werking. Bij onverwijlde spoed kunnen belanghebbenden, die een bezwaarschrift hebben ingediend, tevens een verzoek tot het treffen van een voorlopige voorziening doen. Een verzoekschrift moet worden toegezonden aan de voorzieningenrechter van de Rechtbank Limburg, sector Bestuursrecht, Postbus 950, 6040 AZ Roermond. Voor het indienen van een verzoekschrift zijn griffierechten verschuldigd.

Voor het inzien van de stukken kunt u telefonisch een afspraak maken, bel 14 045. Vanuit het buitenland is het telefoonnummer +31 (0)45 560 5040

Naar boven