Gemeente Altena - Beschikking Wabo vergunning, uitgebreide procedure

Burgemeester en wethouders hebben besloten om in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht vergunning te verlenen voor:

 

  • 1.

    Giessen: Bedrijvenstraat 2a, Bostik Nederland b.v. (op verzoek vervangen voorschriften met betrekking tot opslag, vergunning Wabo van 12-07-2016).

 

U kunt de stukken bekijken tot en met 2 april 2020

De aanvraag, de beschikking en de bijbehorende stukken liggen met ingang van vrijdag 21 februari tot en met donderdag 2 april 2020 ter inzage. Om de stukken te bekijken op het gemeentehuis maakt u een afspraak via www.gemeentealtena.nl of via 0183 – 51 61 00.

 

In beroep gaan

U kunt alleen in beroep gaan als:

  • 1.

    Door u tijdig zienswijzen zijn kenbaar gemaakt

  • 2.

    U kunt aantonen dat u redelijkerwijs niet in staat was tijdig zienswijzen kenbaar te maken.

     

U kunt tot en met 2 april 2020 in beroep gaan

Een beroepsschrift moet in tweevoud worden ingediend bij Rechtbank Zeeland – West-Brabant, postbus 90006, 4800 PA, Breda of digitaal via https://loket.rechtspraak.nl/DigiD.

 

U kunt ook om een voorlopige voorziening vragen

Ons besluit blijft geldig totdat de Rechtbank heeft besloten over uw beroep. Als u niet wilt dat deze beschikking in werking treedt na afloop van de beroepstermijn, kan tijdens die termijn om een voorlopige voorziening worden verzocht. Dit verzoek kan worden gedaan bij de voorzieningenrechter van de Rechtbank Zeeland – West-Brabant, postbus 90110, 4800 RA, Breda. De beschikking treedt in dat geval niet in werking voordat over dit verzoek is beslist.

Naar boven