Gemeente Bergen op Zoom - Verlenging beslistermijn omgevingsvergunning voor het bouwen van een woning, Galgenbaan 4, Bergen op Zoom

Verlenging beslistermijn Wet algemene bepalingen omgevingsrecht

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Bergen op Zoom maakt bekend, dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht heeft besloten voor de volgende aanvraag de beslistermijn te verlengen met een termijn van zes weken:

Aanvraagnr.

Ontvangstdatum

Adres Activiteit

WO/2019/900

11-02-2020

Galgenbaan 4, Bergen op Zoom, het bouwen van een woning.

Bezwaar en voorlopige voorziening

Tegen bovengenoemd besluit om omgevingsvergunning te verlenen kunnen belanghebbenden binnen zes weken na de dag waarop dit besluit is verzonden eenbezwaarschrift indienen. Het bezwaarschrift moet door de indiener worden ondertekend en dient ten minste te bevatten: de naam en het adres van de indiener, de dagtekening, een vermelding van het besluit waartegen het bezwaar zich richt (indien mogelijk een kopie van het bestreden besluit bijvoegen) en de gronden waarop het bezwaar berust.

Het bezwaarschrift dient te worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Bergen op Zoom, Postbus 35, 4600 AA te Bergen op Zoom.

Het indienen van een bezwaarschrift schorst de werking van het besluit niet. Belanghebbenden kunnen, indien onverwijlde spoed dat vereist en indien zij een bezwaarschrift als bovengenoemd hebben ingediend, een verzoek om voorlopige voorziening (waaronder schorsing) indienen bij de Rechtbank Zeeland-West-Brabant, t.a.v. devoorzieningenrechter, Postbus 90006, 4800 PA te Breda.

Voor het in behandeling nemen van een verzoek om voorlopige voorziening zijn griffierechten verschuldigd.

Wilt u een aanvraag komen inzien? Dan kunt u een afspraak maken met onze medewerkers van het KCC, telefonisch bereikbaar op 140164.

 

Naar boven