Verkeersbesluit - Zandstraat - Montfort

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Roerdalen heeft een verkeersbesluit genomen: wijzigen parkeerverbod naar een parkeerverbod(zone) op de Zandstraat, Montfort.

 

De maatregelen worden uitgevoerd door het plaatsen of verwijderen van een verkeersborden en het eventueel aanbrengen of verwijderen van ondersteunende markeringen.

 

Het verkeersbesluit ligt van 24 februari tot 6 april 2020 ter inzage in het gemeentehuis in Sint Odiliënberg. Het staat ook op https://www.officielebekendmakingen.nl/staatscourant/op_rubriek/verkeersbesluiten

 

Als u het niet eens bent met dit besluit kunt u tot uiterlijk 6 april 2020 een bezwaarschrift indienen bij het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Roerdalen. U moet het bezwaarschrift ondertekenen en ten minste vermelden: uw naam en adres, de dagtekening, een omschrijving van het besluit waartegen uw bezwaar is gericht en de gronden waarop het bezwaar berust. Als u van mening bent dat vanwege spoed niet op het besluit op uw bezwaarschrift gewacht kan worden, kunt u bij de voorzieningenrechter van de Rechtbank Roermond, sector Bestuursrecht, Postbus 950 te 6040 AZ Roermond verzoeken dit besluit te schorsen en/of een voorlopige voorziening te treffen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de medewerkers van het team Verkeer via (0475) 538 888.

 

Naar boven