Beschikking Wabo milieuneutrale verandering, van rechtswege verleend

Burgemeester en wethouders hebben, in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo), vergunning van rechtswege verleend voor:

 

Adres

Omschrijving project

Tilburgsebaan 6 Gilze,

Total Gilze Broekakkers 

 

Plaatsen betaalautomaat voor 24-uurs onbemand tanken (LPG uitgezonderd) en uitbreiding met nachtverkoop op zaterdag en zondag.

De aanvraag, de beschikking en de bijbehorende stukken liggen met ingang van donderdag 13 februari tot en met vrijdag 26 maart 2020 ter inzage bij de gemeente Gilze en Rijen.

Beroepsmogelijkheid

De dag na de bekendmaking treedt de beschikking in werking. Binnen zes weken na de bekendmaking kunnen zowel de aanvrager als belanghebbenden beroep aantekenen bij Rechtbank Zeeland West-Brabant, postbus 90006, 4800 PA Breda.

Het beroepschrift moet in tweevoud bij de rechtbank worden ingediend. De dag nadat de beroepstermijn is verstreken, treedt de beschikking in werking. Het indienen van een beroepschrift stelt de werking van de beschikking niet uit.

Als u niet wil dat deze beschikking in werking treedt na afloop van de beroepstermijn, kan tijdens die termijn om een voorlopige voorziening worden verzocht. Dit verzoek kan worden gedaan bij de Voorzieningenrechter van de Rechtbank Zeeland West-Brabant, sector Bestuursrecht, Postbus 90006, 4800 PA Breda. De beschikking treedt in dat geval niet in werking voordat over dit verzoek is beslist.

Naar boven