Ontwerpbestemmingsplan Duivendrechtsevaart

Burgemeester en wethouders van Ouder-Amstel hebben in hun vergadering van 15 december 2020 besloten het ontwerpbestemmingsplan Duivendrechtsevaart vrij te geven voor inzage. Het plan heeft betrekking op het water en kade van de Duivendrechtsevaart te Duivendrecht.

Ter inzage:

In de periode van 31 december 2020 tot en met 10 februari 2021 bestaat de mogelijkheid om kennis te nemen van het ontwerpbestemmingsplan Duivendrechtsevaart. Het plan ligt dan ter inzage in het gemeentehuis van Ouder-Amstel, Vondelstraat 1 in Ouderkerk aan de Amstel. Inzien van de stukken kan alleen op afspraak. Een afspraak maken kan online via www.ouder-amstel.nl of telefonisch via (020) 496 21 21.

Tevens is het plan te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl

(Plannummer NL.IMRO.0437.BPDdrechtsevaart-ON01)

Ook is het plan in te zien op de leestafel in de bibliotheek Duivendrecht, Dorpsplein 60 te Duivendrecht. De bibliotheek is vanwege de corona-maatregelen op dit moment echter gesloten tot en met dinsdag 19 januari. Openingstijden na die datum worden nader bepaald.

Reageren:

Tijdens de hierboven genoemde termijn kunt u schriftelijk op het ontwerpbestemmingsplan reageren.

Informatie:

Voor nadere informatie over het bestemmingsplan kunt u contact opnemen met mevrouw R. Oussoren (telefoon: 020 496 21 21, e-mail: renske.oussoren@ouder-amstel.nl).

Ouder-Amstel, 30 december 2020

Naar boven