Rosmalensedijk 10, 5236 BD te 's-Hertogenbosch, het uitbreiden en nieuw bouwen van bedrijfsruimten, legalisatie van aanbouw, overkapping en hekwerk, omgevingsvergunning

Omgevingsvergunning verleend

Beschikking die ter inzage ligt ingevolge art. 3.44 Algemene Wet Bestuursrecht

(uitgebreide procedure)

 

Adres of locatie: Rosmalensedijk 10, 5236 BD te 's-Hertogenbosch

Omschrijving: het uitbreiden en nieuw bouwen van bedrijfsruimten, legalisatie van aanbouw, overkapping en hekwerk

Aangevraagde activiteiten: Bouwen (Art.2.1 lid 1a Wabo), Aanleggen (Art. 2.1 lid 1b Wabo), Strijd Gebr. gronden/bouww. met RO (art. 2.1 lid 1c )

Kenmerknummer: WB00052074

Datum besluit: 9 december 2020

 

Deze verleende beschikking ligt digitaal (met de aanvraag en alle relevante bescheiden) gedurende zes weken ter inzage van maandag 28 december 2020 t/m zondag 7 februari 2021. De stukken zijn digitaal op te vragen met een e-mail naar omgevingsloket@s-hertogenbosch.nl

 

Beroep/voorlopige voorziening met betrekking tot deze afgegeven beschikking.

Binnen zes weken na de vermelde datum van terinzagelegging kunnen belanghebbenden die zienswijzen hebben ingediend tegen de ontwerpbeschikking beroep instellen (of door een belanghebbende die kan aantonen dat hij/zij daartoe niet in staat is geweest). Dit geldt ook als u het niet eens bent met eventuele wijzigingen in de definitieve beschikking ten opzichte van het ontwerp. Beroepschriften richt u aan: de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Verzoeken tot schorsing of een voorlopige voorziening richt u aan de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

 

Het besluit treedt nog niet in werking. Zij treedt pas in werking na het verstrijken van de beroepstermijn van zes weken. Of nog later als binnen de beroepstermijn een voorlopige voorziening wordt gevraagd. Pas na de inwerkingtreding mag gebruik worden gemaakt van de omgevingsvergunning.

 

Naar boven