Gemeente Schiedam - straatnaamgeving Pepersteeg, Locomotiefsteeg en Kethelplein

Burgemeester en wethouders van de gemeente Schiedam

besluiten

 

1. de straatnaam Pepersteeg vast te stellen voor de openbare ruimte tussen de Boterstraat en de Herenstraat, volgens de bij dit besluit horende tekening;

 

2. de straatnaam Locomotiefsteeg vast te stellen voor de openbare ruimte tussen Hoogstraat 85 en 89 aan de ene zijde en Lange Haven 72 en 74 aan de andere zijde, volgens de bij dit besluit horende tekening;

 

3. het verkeersplein tussen de Rijksweg A20 en de Rijksweg A4 te noemen Kethelplein, volgens de bij dit besluit horende tekening.

 

U kunt tegen dit besluit binnen zes weken na bekendmaking daarvan een bezwaarschrift indienen bij het college van burgemeester en wethouders van Schiedam, t.a.v. de Bezwaarschriftencommissie, Postbus 1501, 3100 EA te Schiedam.

 

Het bezwaarschrift moet ondertekend zijn en ten minste bevatten: naam en adres van belanghebbende; de dagtekening; een omschrijving van het besluit waartegen het bezwaarschrift is gericht; de gronden van het bezwaar en een volmacht, indien het bezwaar niet door de belanghebbende maar door een ander, namens hem, wordt ingediend.

 

De indiener van het bezwaarschrift wordt verzocht een kopie van het besluit waartegen het bezwaar is gericht mee te zenden.

Aldus vastgesteld op 1 december 2020.

Burgemeester en wethouders van Schiedam,

de secretaris,

drs. M.A. van den Hende, wnd.

de burgemeester,

C.H.J. Lamers

Naar boven