Coevorden – Alte Picardiëkanaal 24: voor het in werking hebben van een bio-vergister (definitief besluit gedeeltelijke intrekking)

Besluit – gedeeltelijk intrekken omgevingsvergunning

 

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Coevorden maakt bekend dat het heeft besloten om de volgende omgevingsvergunning, op grond van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo), gedeeltelijk in te trekken:

 

Ontvangen verzoek op 27 januari 2020. Definitief besluit verzonden op 22 december 2020.

 

Naar aanleiding van het ontwerpbesluit zijn zienswijzen ontvangen.

 

Het besluit is gewijzigd ten opzichte van het ontwerpbesluit.

Inzage

U kunt het besluit en de bijbehorende stukken gedurende zes weken inzien, met ingang van 28 december 2020:

op afspraak, op werkdagen in het klantcontactcentrum Hof van Coevorden, Kasteel 1 in Coevorden. Als u een toelichting wenst, neemt u contact op met de afdeling Leefomgeving, team Omgevingsontwikkeling.

Beroep en voorlopige voorziening

Gedurende de ter inzage termijn van zes weken kan beroep worden ingesteld door belanghebbenden die tijdig een zienswijze hebben ingediend tegen het ontwerpbesluit en door belanghebbenden die willen opkomen tegen wijzigingen in het besluit ten opzichte van het ontwerpbesluit.

Het beroepschrift kan worden ingediend bij de Rechtbank Noord-Nederland, Afdeling bestuursrecht, Postbus 150, 9700 AD Groningen.

Ook kan beroep worden ingesteld door belanghebbenden die redelijkerwijs niet kunnen worden verweten geen zienswijzen te hebben ingebracht. Voor het instellen van beroep zijn griffierechten verschuldigd.

 

Als beroep is ingesteld tegen dit besluit kan, als onverwijlde spoed dat vereist, ook om een voorlopige voorziening worden gevraagd. Het verzoek moet worden gedaan bij de voorzieningenrechter van de Rechtbank Noord-Nederland. Dit verzoek heeft een schorsende werking. U kunt ook digitaal procederen. Meer informatie vindt u op de website van de Rechtbank.

het besluit.

 

Zaaknr. 21538-2020

 

Naar boven