Gemeente Delft - verwijderen voertuigen - aanhanger zonder kenteken - Sportring, op parkeerterrein tegenover nr. 6 t/m 12, Delft

Het volgende voertuig staat al geruime tijd (in ieder geval langer dan 3 dagen) op de volgende locatie aan de openbare weg geparkeerd: 2616 LK | Sportring, op parkeerterrein tegenover nr. 6 t/m 12 | aanhanger zonder kenteken. Het is verboden om een aanhangwagen, trailer of een recreatievoertuig gedurende 3 achtereenvolgende dagen op de weg te parkeren. Het voertuig is inmiddels voorzien van een waarschuwingssticker. Vóór 04-01-2021 moet aan deze overtreding een eind zijn gemaakt en moet het voertuig verwijderd zijn van de openbare weg. Als dat dan niet is gebeurd, is de gemeente genoodzaakt dit te doen en worden gemaakte kosten verhaald op de eigenaar. Heeft u vragen, dan kunt u contact opnemen met de gemeente, tel. 14015.

Belanghebbenden kunnen voor 07-02-2021 een bezwaarschrift tegen het besluit indienen bij het college van b&w, postbus 78, 2600 ME Delft, onder vermelding van ‘bezwaarschrift’.

 

Naar boven