Informatieve artikelen gemeente Bladel, week 53 - 2020

 

Terugblik van burgemeester Remco Bosma

Beste inwoners,

Normaal gesproken komen we net in het nieuwe jaar bij elkaar tijdens de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie in het gemeentehuis. Deze kan spijtig genoeg niet doorgaan dit jaar. Het is, zoals u ongetwijfeld heeft gemerkt, een uitzonderlijk en vreemd jaar geweest. De scholen gingen dicht, verenigingen moesten hun activiteiten opschorten, de horeca en andere winkels moesten dicht en alle evenementen, infoavonden en andere activiteiten werden afgelast. Bij het afspreken met familie en vrienden golden bepaalde regels. U bent misschien ziek geweest of u kent iemand die corona heeft gehad. U heeft het afgelopen jaar voor grote uitdagingen gestaan en helaas zijn deze uitdagingen nog niet voorbij. Ook het komende jaar speelt corona een rol in ons leven en ik ben mij ervan bewust hoe moeilijk dat voor u is.

De tijd van kerst is altijd een tijd van hoop. Het nieuwe jaar luiden we daarna in en dan blikken we vooruit. Toch wil ik nu ook even terugblikken en stilstaan bij zaken die we het afgelopen jaar tegengekomen zijn. Ik ben onder de indruk van de veerkracht die ik in mensen heb gezien. Leraren die alle zeilen bijzetten om afstandsonderwijs te geven. De kracht die ik gezien heb in de zorg. Ondernemers die creatief omgaan met de beperkingen door bijvoorbeeld een afhaalservice op te zetten. Mensen die, vanuit een andere branche, in de zorg gaan werken. Verenigingen die andere manieren zoeken om toch hun activiteiten te blijven doen. Families die elkaar niet fysiek kunnen zien, maar andere manieren verzinnen om toch in contact met elkaar te blijven.

Ook bij de gemeente ging het afgelopen jaar net een beetje ‘anders dan anders’. De uitreiking van de jaarlijkse lintjes was anders dan voorgaande jaren, maar niet minder mooi. De nieuwe DigiTaalhuizen in Bladel en Reusel-De Mierden werden geopend door digitaal een lintje door te knippen in plaats van in het echt. De kermis in Bladel verplaatsten we naar de Egyptische Poort. En informatieavonden over verschillende onderwerpen, zoals het voorkeursalternatief N284, de Groene Long en de Stedenbouwkundige visie Hapert organiseerden we digitaal vanuit een studio– en dat bleek verrassend goed te werken.

2020 is het jaar van corona en zal dat waarschijnlijk altijd blijven. Er zijn dit jaar in onze gemeente echter ook verschillende dingen gebeurd die los staan van corona. Goede dingen, waar we als gemeente trots op mogen zijn. Zo zijn we begonnen met de bouw van een nieuwe MFA in Hapert en hebben we het Rabobankgebouw in Bladel gekocht om daar verschillende maatschappelijke en culturele activiteiten samen te brengen. Weer een stapje dichterbij ‘Den Herd naar de Mert’. We gaan ervanuit dat we, als deze gebouwen klaar zijn, weer fysiek samen kunnen komen om dit te vieren.

Ook bij de Groene Long beginnen de plannen vorm te krijgen. Het is uniek en fijn om te zien dat inwoners hier samenwerken om iets moois neer te zetten. Bladel kan straks bijvoorbeeld genieten van een kinderboerderij en een zelfpluktuin. Voor de Egyptische poort is afgelopen jaar een architectenbureau gekozen die vorm gaat geven aan het co-housingproject, in plan Akkerstraat komen de eerste huizen van de grond en we zijn begonnen aan de voorbereidingen van de herinrichting aan de Oude Provincialeweg in Hapert. Stuk voor stuk mooie projecten waar we de komende jaren de resultaten van kunnen zien. Ik ben alvast heel benieuwd.

Verder ben ik blij dat we ouderen en mantelzorgers in onze gemeente vanaf dit jaar nóg beter kunnen ondersteunen. We hebben namelijk een Ouderenconsulent en een Mantelzorgondersteuner aangenomen, die u kunnen helpen en uw vragen kunnen beantwoorden. Zeker nu vind ik het belangrijk dat mensen weten dat ze voor vragen of advies een aanspreekpunt hebben. En heeft u hulp nodig bij lezen, schrijven, rekenen of digitale vaardigheden? Aarzel dan niet om het nieuwe DigiTaalhuis in de bibliotheek te contacteren.

Tot slot viel me afgelopen jaar nog eens op hoe sterk de ondernemers in onze gemeente zijn. De horeca die inspeelt op de situatie en in vele gevallen afhaalmaaltijden is gaan aanbieden. Van Ham Tenten die toch probeert er het beste van te maken en op een creatieve manier al zijn medewerkers aan het werk houdt. Zij hebben dit jaar namens bedrijfsterrein De Sleutel de KVO-trofee (Keurmerk Veilig Ondernemen) in ontvangst genomen. Met hun nieuwe, duurzame gebouw zijn ze namelijk een mooi uithangbord voor het bedrijfsterrein. Van der Heijden verloor afgelopen jaar zijn pand door een grote brand, maar ging niet bij de pakken neerzitten. Zij zijn alweer bezig een nieuw bedrijfsgebouw neer te zetten. Samen met de MRE proberen we bedrijven in deze coronacrisis ook te ondersteunen: mensen uit de sectoren die het hardste getroffen zijn, willen we helpen om zich om te scholen. Zo kunnen ze dan aan de slag in een andere branche.

Normaal geef ik ook een blik naar de toekomst, maar ik moet u eerlijk zeggen dat ik dat dit jaar moeilijk vind. Ik hoop dat er weer meer mogelijk wordt, nadat het vaccinatieprogramma begonnen is. Wat betreft onze mooie gemeente kan ik in ieder geval beloven dat wij, ook in de toekomst, ons best blijven doen voor onze inwoners. Misschien toch nog een kleine vooruitblik: de basisschool in Hoogeloon krijgt een nieuw gebouw in 2021. De bouw van de MFA Hapert gaat écht beginnen na al het sloopwerk dat is gedaan. We willen in gesprek met u over het veranderende klimaat en hoe we de bijbehorende uitdagingen het beste kunnen aanpakken. En een deel van de huizen in plan Akkerstraat zullen in 2021 worden opgeleverd. Er zijn dus ook mooie dingen waar we naar uit kunnen kijken!

Ik wens u in ieder geval hele fijne feestdagen en een gelukkig en vooral gezond nieuwjaar toe. Ik hoop dat u, ondanks de maatregelen, toch fijne dagen heeft waarvan u kunt genieten.

 

Met vriendelijke groet,

Remco Bosma.

 

Afvalinzameling gemeente Bladel 2021

Baetsen blijft inzamelaar

Omdat de huidige overeenkomst eindigt op 31 december aanstaande, is de inzameling van huishoudelijk afval in de vijf Kempengemeenten opnieuw aanbesteed en (weer) gegund aan Baetsen Containers BV uit Veldhoven. Hoewel er voor u niet zo heel veel dingen wijzigen, zijn er wel een paar aandachtspunten.

Inzamelschema

De inzamelfrequentie wijzigt niet: GFT en PMD worden elke 2 weken ingezameld en restafval elke 4 weken. Ook de inzamelcyclus blijft ongewijzigd doorlopen, maar omdat 2020 eindigt met een oneven week en 2021 begint met een oneven week, kan het zijn dat uw inzameldag nu in een even week valt en in 2021 in een oneven week of omgekeerd.

Let op: in 2021 wordt de gemeente Bladel ingedeeld in 5 inzamelgebieden:

• Bladel Buitengebied Noord: elke maandag in de even weken;

• Bladel Centrum Noord: elke maandag in de oneven weken;

• Bladel Buitengebied Zuid: elke maandag in de even weken;

• Bladel Centrum Zuid: elke maandag in de oneven weken;

• Bebouwde kom Netersel: elke vrijdag in de even weken.

Op www.bladel.nl en op de AfvalApp (Afvalwijzer) kunt u zien binnen welk inzamelgebied uw adres zich bevindt en wat de inzameldata voor uw adres zijn. Als u in Bladel of Netersel op de grens woont van twee inzamelgebieden (bv. Hulselsweg, Hulselseweg, Neterselseweg, Zwartakkers, De Ruttestraat), dan zijn de komborden bepalend of u binnen Bladel Centrum of Bladel Buitengebied valt.

Klachten en meldingen bij het Milieu Informatie Centrum (MIC)

Klachten en meldingen met betrekking tot de inzameling van restafval, GFT en PMD moeten gemeld worden bij het MIC, tel.: 0800 – 02 30 336 (gratis) of via: www.miconline.nl.

Ook voor het aanvragen en omwisselen van (defecte) afvalcontainers en milieupassen, moet u contact opnemen met het MIC.

Kroonringen

Het aanbrengen van kroonringen om PMD- (en tarief)zakken aan op te hangen is (mede door corona) flink vertraagd omdat voorrang is gegeven aan de reguliere afvaltaken. Inmiddels is Baetsen weer begonnen met het ophangen van de kroonringen. Dat gebeurt aan de hand van een vooraf uitgevoerde inventarisatie.

Als u daarna vindt dat er alsnog ergens een (extra) kroonring geplaatst of juist verwijderd moet worden, kunt u dat telefonisch melden bij de gemeente: (0497) 361 636 of met een e-mail naar: info@bladel.nl.

Alle meldingen worden genoteerd, maar aangevraagde wijzingen worden pas beoordeeld nadat de kroonringen in alle woonkernen zijn aangebracht!

Afvalkalender 2021 en AfvalApp

De Afvalkalender 2021 komt beschikbaar in de week voor Kerstmis. Daarin vindt u veel informatie over de wijze waarop de verschillende materiaalstromen in de gemeente Bladel worden ingezameld, maar ook de openingstijden van de milieustraat en de afvaltarieven voor 2021. De Afvalkalender wordt al vele jaren niet meer huis-aan-huis verspreid. U kunt die afvalkalender vinden op de gemeentelijke website: www.bladel.nl.

Ook raadt de gemeente u aan om de AfvalApp (Afvalwijzer) te installeren. Daarmee kunt u op adresniveau veel afvalinformatie terugvinden die specifiek voor u van belang is. Die app kunt u installeren via de app-stores van Apple en Android. Ook is er een versie beschikbaar voor Windows Phone-gebruikers.

Meer informatie

Met andere vragen of opmerkingen over afval kunt u contact opnemen met de gemeente, via telefoon (0497) 361 636 of via e-mail: info@bladel.nl.

 

Vuurwerkverbod tijdens Oud en Nieuw 2020-2021

Door het coronavirus is de werkdruk in de ziekenhuizen erg hoog. Het afsteken van vuurwerk zorgt jaarlijks voor extra drukte op de Spoedeisende Hulp, in de huisartsenposten en voor de handhavers. Daarom heeft het Kabinet besloten dat tijdens deze jaarwisseling 2020-2021 geen vuurwerk verkocht en afgestoken mag worden.

Waarom een tijdelijk verbod?

Tijdens de jaarwisseling 2020-2021 is het verboden vuurwerk te verkopen en af te steken. Door corona hebben ziekenhuizen geen plek voor extra patiënten. Het kabinet besloot 13 november tot dit tijdelijke verbod in de ministerraad.

Elk jaar zorgt vuurwerk tijdens de jaarwisseling voor extra drukte op de Spoedeisende hulp (SEH) en bij Huisartsenposten (HAP). Afgelopen jaar werden hier op 31 december 2019 en 1 januari 2020 1300 mensen behandeld voor vuurwerkletsel. Maar ook hulpverleners zoals politie en BOA’s moeten tijdens de jaarwisseling vaak optreden bij vuurwerkincidenten.

Het verbod op het verkopen en afsteken van vuurwerk geldt voor al het ‘oudejaarsvuurwerk’. Alleen fop- en schertsvuurwerk (categorie F1 vuurwerk) is nog wel toegestaan. Dit vuurwerk is het hele jaar te koop en mag vanaf 12 jaar worden gebruikt.

Voorzitters van de veiligheidsregio’s, SEH-artsen, vertegenwoordigers uit de zorg en hulpverlening, de politie en de politie- en BOA-bonden willen de verkoop en het afsteken van eindejaarsvuurwerk dit jaar beperken. Ook de Tweede Kamer wil de druk op de artsen en verpleegkundigen in de ziekenhuizen en huisartsenposten verminderen. En ook de druk op de handhavers op straat.

Door dit jaar geen vuurwerk af te steken draagt iedereen bij aan het ontlasten van de medewerkers in de zorg, hulpverlening, politie en BOA’s.

Wat betekent dit voor vuurwerkverkopers?

Ondernemers in de vuurwerksector kunnen hun vuurwerk niet verkopen. Het kabinet komt met een tegemoetkoming in de kosten voor de veilige opslag en het veilige vervoer van niet-verkocht vuurwerk. Verder kunnen zij ook gebruik maken van de algemene steunmaatregelen regelingen, zoals de TVL- en de NOW-regeling. Hiervoor trekt het kabinet in totaal zo’n 40 miljoen euro uit.

Europese wet- en regelgeving

Binnen de Europese Unie zijn afspraken gemaakt over vuurwerk. De afspraken zijn vastgelegd in de Pyro-richtlijn. Hierin is onder andere een indeling in diverse categorieën vuurwerk opgenomen. Er bestaan 4 categorieën, van eenvoudig vuurwerk in categorie F1 (fop- en schertsvuurwerk zoals sterretjes, trektouwtjes en fonteinen) tot aan zwaar professioneel vuurwerk in categorie F4.

Lidstaten van de Europese Unie mogen vanwege de openbare orde, gezondheid of veiligheid het afsteken en de verkoop van vuurwerk verbieden voor de categorieën vuurwerk F2 en F3. De categorie F4 vuurwerk is alleen voor professionals toegestaan.

Lidstaten kunnen het afsteken of verkopen van F1 vuurwerk niet verbieden. Het tijdelijk vuurwerkverbod geldt dus niet voor het fop- en schertsvuurwerk. Het verkopen en afsteken van F3 vuurwerk was al verboden vanaf 2020.

Meer informatie

Meer informatie kunt u vinden op de website van de Rijksoverheid: www.rijksoverheid.nl/vuurwerk.

 

 

Verbod tot carbidschieten in de gemeente Bladel

De gemeenteraad heeft op 17 december besloten om voor komende jaarwisseling een verbod op carbidschieten in te stellen voor de gemeente Bladel.

Vanwege de coronamaatregelen is het landelijk niet toegestaan om tijdens de jaarwisseling 2020-2021 vuurwerk af te steken (zie ander artikel in deze gemeenteberichten). Dit landelijke verbod gaat alleen over het afsteken van vuurwerk. Het schieten met carbid valt hier niet onder. De gemeenteraad heeft nu besloten om ook het carbidschieten te verbieden. De redenen om dit verbod op te nemen zijn dezelfde redenen als waarom er geen vuurwerk afgestoken mag worden: de risico’s die zijn verbonden aan carbidschieten zijn namelijk minstens zo groot, misschien nog wel groter. Carbidschieten is namelijk geen beginnersklusje en vereist enige ervaring. Dit betekent dat er geen carbid meer geschoten mag worden in de gemeente Bladel.

Het college van burgemeester en wethouders en de gemeenteraad doen een moreel appèl op alle inwoners om dit verbod te respecteren en daarmee te zorgen dat er geen extra druk komt op onze zorg- en handhavingsmedewerkers.

U kunt het besluit inzien via www.officielebekendmakingen.nl of op www.bladel.nl/beleidenregelgeving. Heeft u geen internet, dan kunt u het besluit inzien op het gemeentehuis van de gemeente Bladel.

 

Politiek saai? Niet na het volgen van deze cursus!

Op woensdag 3 februari 2021 start in gemeenten Bergeijk, Bladel, Eersel en Reusel-De Mierden de cursus Politiek Actief. Hoe kunt u meer invloed uitoefenen op de lokale besluitvorming? U leert er alles over via deze cursus. Deelnemers leren hoe de lokale democratie werkt en nemen een kijkje achter de schermen van de lokale politiek en het gemeentebestuur. Deelnemers die enthousiast zijn om ook politiek actief te worden, kunnen dit na afloop aangeven. De cursus is gratis, laagdrempelig en voor iedereen toegankelijk. Er is geen basiskennis vereist!

Voor wie?

De cursus is bedoeld voor iedereen die graag meer wil weten over wat de lokale politiek inhoudt en hoe de gemeente werkt.

Van debatteren tot speeddaten

De cursus bestaat uit vijf bijeenkomsten van 19.30 tot 22.00 uur. Naast theoretische kennis verbeteren de deelnemers ook hun vaardigheden, zoals debatteren. Theorie wordt afgewisseld met praktische opdrachten. Gastdocenten geven presentaties en uiteraard ontmoeten de deelnemers ook lokale politici en bestuurders om ervaringen uit de praktijk te horen. De cursus start op woensdag 3 februari en bestaat in totaal uit vijf bijeenkomsten, met elk een ander thema. Daarnaast wonen de deelnemers een raadsvergadering bij.

Programma

De cursusavonden vinden op wisselende locaties plaats (Bladel, Reusel, Bergeijk). Het programma ziet er als volgt uit:

• woensdag 3 februari 2021: introductie en kennismaking, algemene staatsinrichting;

• woensdag 10 februari 2021: de gemeente;

• woensdag 3 maart 2021: de gemeenteraad;

• woensdag 10 maart 2021: debatteren;

• donderdag 25 maart: raadsvergadering bijwonen in Bladel.

Aanmeldinformatie

ProDemos – Huis voor democratie en rechtsstaat verzorgt de cursus. Kijk voor meer informatie op www.prodemos.nl. Aanmelden is gratis en kan tot uiterlijk 20 januari 2021 bij Jelle van der Wiel (raadsgriffier) via het sturen van een e-mail naar griffie@bladel.nl.

Wacht niet te lang met aanmelden, want het aantal plaatsen is beperkt!

De cursus vindt plaats met inachtneming van de richtlijnen rondom COVID-19. Indien de richtlijnen het doorgaan van de cursus niet toestaan, wordt de cursus verplaatst.

 

Vergroen de gemeente!

Het project ‘Natuur in het Dorp’ is alweer ten einde gelopen, maar niet zonder resultaten. Het afgelopen anderhalf jaar is er druk gewerkt om de bebouwde kom in uw gemeente te vergroenen en de biodiversiteit te verhogen. Dit is gedaan door gratis nestkasten en beplantingspakketten aan te bieden aan particulieren en organisaties. Door middel van gesprekken met lokale partijen, groene experts en flyeren in kansrijke wijken is er geprobeerd om zo veel mogelijk aanmeldingen binnen te halen met als eindresultaat het uitleveren van de kasten en beplanting bij de deelnemers thuis. Daarnaast is door middel van een prijsvraag Kindcentrum Florent geholpen met het vergroenen van hun schoolplein.

Afgelopen maand zijn er bij negen huishoudens 285 stuks beplanting uitgeleverd. Omgerekend is dit wel 60 vierkante meter extra vergroening! Daarnaast zijn bij 34 huishoudens, 45 nestkasten uitgeleverd. Ook Kindcentrum Florent heeft flink kunnen vergroenen met een groen schoolplein.

Natuur in het Dorp biedt inwoners van deelnemende gemeenten de kans om dieren voedsel en veiligheid te bieden in de vorm van beplanting, nestkasten en verblijfskasten. De beplanting zorgt verder nog voor meer verschillende insecten en veilige plekjes voor vogels om zich in te verstoppen of in te nestelen. Ook zorgen planten in plaats van tegels ervoor dat regenwater weer de bodem in kan trekken. Overstromingsgevaar na hevige buien neemt zo af. Beplanting zorgt ook nog eens voor minder hittestress in de zomer en meer schaduwplekjes voor mens en dier.

Natuur in het Dorp is een project van Orbis en Bureau More, in samenwerking met de provincie Noord-Brabant en de gemeente Bladel. Kijk voor meer informatie op www.natuurinhetdorp.nl.

 

Gemeente Bladel geeft Erven een Plus!

Erven zijn een belangrijk leefgebied voor diersoorten van het boerenland. Ze zijn afhankelijk van de beplanting en van de gebouwen om voedsel en beschutting te vinden, maar ook om zich voort te planten. Maar, onze erven zijn de afgelopen decennia steeds kaler en ‘netter’ geworden of ze zijn intensiever in gebruik voor stallen, silo’s en landbouwwerktuigen. Daardoor worden ze steeds ongeschikter voor erfbewonende soorten zoals zwaluwen, mussen, uilen en vleermuizen. Dat is jammer, want deze aansprekende soorten gaan in aantal hard achteruit en zijn juist zo belangrijk als natuurlijke bestrijders van muggen, vliegen en muizen.

Samen werken aan meer biodiversiteit op het erf

Binnen het provinciale project ‘ErvenPlus’ investeerde gemeente Bladel samen met natuurwerkgroepen, Brabants Landschap, Provincie Noord Brabant en projectbureau Orbis in meer biodiversiteit op de Brabantse erven. Hiermee wordt het platteland een stukje mooier en leefbaarder. De afgelopen jaren hebben meerdere inwoners zich al bij dit project aangesloten.

Hoe werkt het?

Bent u woonachtig op een erf in het buitengebied en geïnteresseerd in streekeigen beplanting en soortbeschermende maatregelen? Dan kunt u zich aanmelden voor een erfscan. Vervolgens neemt een medewerker van Orbis contact met u op voor het plannen van een afspraak. Een deskundige bekijkt dan samen met u op locatie welke maatregelen kunnen worden uitgevoerd. Denk aan gemengde hagen, fruitbomen, bloemenranden, zwaluwkasten, muizenruiters, mussenhotels en modderplaatsen. Aan de hand van deze erfscan wordt vervolgens een ‘erfplan’ met inrichtingstekening gemaakt. Als u met dit plan akkoord gaat, wordt de uitvoer van de maatregelen vervolgens begeleid door de lokale natuurwerkgroep. De maatregelen worden gefinancierd door de gemeente en Provincie.

Deelnemer worden?

U kunt zich aanmelden door het online aanmeldformulier in te vullen: www.brabantslandschap.nl/erfvogels.

Ook aandacht buiten ’t erf

Het doel van ErvenPlus is om de komende twee jaar 500 erven in de Provincie Noord-Brabant ‘biodiverser’ in te richten. Ook buiten het erf wordt gewerkt aan meer biodiversiteit. Voor akkers en weides is er de Subsidieregeling Natuur of de Stimuleringsregeling Landschap (STILA). Als u hier meer informatie over wilt kunt u contact opnemen met veldcoördinator Nelis Klaasen via 06-270 076 70 of nelisklaasen@gmail.com.

 

Gemeenteberichten gemeente Bladel vanaf januari in PC55

Mist u in januari de vertrouwde, wekelijkse gemeenteberichten van de gemeente Bladel in de Kempenaer? Kijk dan in de PC55! Vanaf januari 2021 staan de gemeenteberichten van de gemeente Bladel namelijk niet meer in de Kempenaer. In plaats daarvan zullen de gemeenteberichten in de PC55 gepubliceerd worden. Dit betekent dat de gemeenteberichten vanaf januari iets later in de week in uw brievenbus zullen vallen: de PC55 wordt bezorgd op vrijdag en zaterdag.

 

De gemeenteberichten in de PC55 behouden dezelfde opmaak. Ze zullen er dus hetzelfde uitzien, alleen staan ze in een andere krant. Op deze manier kunt u de gemeenteberichten blijven lezen op de manier waarop u gewend bent. Voor meer informatie over de PC55 kunt u kijken op hun website: www.pc55.nl. Heeft u vragen over de overstap van de Kempenaer naar de PC55? Stuur dan een mail naar voorlichting@bladel.nl of bel naar (0497) 361 636.

 

Gewijzigde openingstijden gemeentehuis

Op donderdag 24 december en donderdag 31 december 2020 is het gemeentehuis vanaf 12.00 uur gesloten.

Op maandag 4 januari 2021 is het gemeentehuis later open dan gebruikelijk is. U kunt deze dag vanaf 10.30 uur in het gemeentehuis terecht.

 

Militaire oefening

Van 8 t/m 12 februari 2021 vindt er een militaire oefening plaats in de gemeente Bladel. De oefening wordt gehouden in het kader van opleiding voor militairen van de Koninklijke Landmacht. Praktisch gezien houdt dit in dat de militairen verkenningsopdrachten moeten uitvoeren. Men zal hierbij het doorgaand verkeer niet hinderen.

 

Werk in uitvoering door of in opdracht van de gemeente Bladel

 

Werk: Vervangen van bomen, Kranenberg Casteren, De Hoeve Netersel. De weg is tijdens deze periode afgesloten, er is een omleidingsroute ingesteld.

Periode: week 2 t/m week 5 -2021

Uitvoering: Idverde Realisatie BV ( Veldhoven)

 

Werk: Oprichten van appartementen, het Laar/Beukenbos Bladel. Het Laar is niet toegankelijk vanuit richting Bleijenhoek.

Periode: week 37-2020 t/m 40-2021

Uitvoering: Borrenbergs Bouwbedrijf B.V. (Luyksgestel).

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met een medewerker van het Klant Contact Centrum (KCC), tel. 0497-361636.

Naar boven