Timpaan Besluit tot het verwijderen gezonken aanhangers

 

Besluit tot het verwijderen aanhanger

De gemeente Hoorn besluit om een aanhanger welke geparkeerd staat op de Timpaan ter hoogte van nummer 51 te Hoorn te verwijderen. Het betreft een zilverkleurige aanhanger waarvan het merk en het kenteken onbekend zijn. Het is een aanhanger zonder opbouw, bestaande uit alleen het frame, de wielen en een koppeling voor de trekhaak. De aanhanger staat vastgeketend aan een lantaarnpaal. De eigenaar van de aanhanger is onbekend. De aanhanger staat in ieder geval vanaf 6 december 2020 onafgebroken op dezelfde plaats op de openbare weg en is toen door de gemeente Hoorn gestickerd. Dit is in strijd met artikel 5:6 van de Algemene Plaatselijke Verordening Hoorn.

 

De gemeente Hoorn besluit om een aanhanger welke geparkeerd staat op de Timpaan ter hoogte van nummer 51 te Hoorn te verwijderen. Het betreft een zilverkleurige aanhanger waarvan het merk en het kenteken onbekend zijn. Het is een enkellassige aanhanger met opbouw, welke bedoeld is voor het vervoeren van fietsen met een geleiderail voor banden tot ongeveer 7 centimeter breed. De aanhanger staat vastgeketend aan een lantaarnpaal. De eigenaar van de aanhanger is onbekend. De aanhanger staat in ieder geval vanaf 6 december 2020 onafgebroken op dezelfde plaats op de openbare weg en is toen door de gemeente Hoorn gestickerd. Dit is in strijd met artikel 5:6 van de Algemene Plaatselijke Verordening Hoorn.

 

De gemeente Hoorn besluit om een aanhanger welke geparkeerd staat op de Timpaan ter hoogte van nummer 51 te Hoorn te verwijderen. Het betreft een zilverkleurige aanhanger waarvan het merk en het kenteken onbekend zijn. Het is een dubbelassige aanhanger met een bak bevestigd aan de voorzijde. De aanhanger heeft een lage opbouw met losbreekreminrichting. De aanhanger staat vastgeketend aan een lantaarnpaal. De eigenaar van de aanhanger is onbekend. De aanhanger staat in ieder geval vanaf 6 december 2020 onafgebroken op dezelfde plaats op de openbare weg en is toen door de gemeente Hoorn gestickerd. Dit is in strijd met artikel 5:6 van de Algemene Plaatselijke Verordening Hoorn.

 

Als u de eigenaar bent van één van de aanhangers of van alle aanhangers dan verzoeken wij u het voertuig binnen één week te verwijderen en zo te voorkomen dat uw voertuig wordt weggesleept. Het voertuig wordt na het wegslepen opgeslagen en/of (direct) vernietigd.

 

Bezwaar

Voor de mogelijkheid tot het indienen van een bezwaar zie elders op deze pagina.

Naar boven