Dampten 16 VERLEENDE OMGEVINGSVERGUNNING

 

VERLEENDE OMGEVINGSVERGUNNINGEN uitgebreide procedure

Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij de volgende omgevingsvergunning heeft verleend

 

Dampten 16, brandveilig gebruiken Amira kindercentrum

Verleende omgevingsvergunningen zijn verzonden 15 december 2020

 

Dit besluit en de daarop betrekking hebbende stukken liggen ter inzage van 15 december 2020 na bekendmaking t/m 6 weken later 27 januari 2021. Indien u het niet eens bent met het besluit kunt u een beroepschrift indienen. Meer informatie over het inzien van de stukken en het indienen van een beroepschrift leest u hieronder.

 

TER INZAGE

U kunt stukken en plannen die ter inzage liggen (tenzij anders vermeld) inzien in het stadhuis, Nieuwe Steen 1 in Hoorn. Het stadhuis is geopend van maandag t/m vrijdag vanaf 8.00 uur tot 17.00 uur. Op donderdag is het stadhuis tot 20.00 uur open.

 

BEROEPSCHRIFT

Op grond van de Algemene wet bestuursrecht kunnen belanghebbenden tegen bepaalde besluiten rechtstreeks beroep instellen. Het beroepschrift dient binnen zes weken te worden ingediend. De termijn van zes weken gaat in één dag nadat het besluit ter inzage is gelegd.

Het beroepschrift moet worden ingediend bij de rechtbank Noord-Holland, sector Bestuursrecht, Postbus 1621, 2003 BR Haarlem. Voor het in behandeling nemen van het beroep is griffierecht verschuldigd.

 

In het beroepschrift moet het volgende staan:

- uw naam, adres en graag ook uw telefoonnummer;

- een omschrijving van het besluit waartegen u bezwaar maakt;

- de reden waarom u bezwaar maakt;

- de datum en uw handtekening.

Naar boven