Wijziging Regeling gegevensverstrekking BRP gemeente Eijsden-Margraten 2014

 

 

Adviesbesluit: 

Ten behoeve van het uitvoeren van een onderzoek naar de woonbehoefte van woonwagenbewoners is het nodig onze Regeling gegevensverstrekking BRP gemeente Eijsden-Margraten 2014 (hierna te noemen de Regeling BRP) aan te passen. Aanpassing is dat de afdeling Fysieke Leefomgeving m.b.t. het verrichten van onderzoek naar woningebehoefte, wordt toegevoegd aan tabel 1 van de Regeling BRP.

Daarnaast worden er tekstuele aanpassingen gedaan op de in kolom 1 van tabel 2 genoemde organisatieonderdelen. Deze organisatieonderdelen staan nog op naam van de oude organisatiestructuur en worden gewijzigd in de huidige organisatiestructuur.

Ook wordt de afdeling Strategie, Beleid en Projecten m.b.t. verstrekken van overzicht geboortes geschrapt, omdat dit project is afgelopen.

Samenvatting: 

Om vanuit de BRP gegevens te mogen verstrekken dient een gemeente hierin te voorzien door in haar gemeentelijke Verordening BRP en bijhorende Regeling BRP de organisatieonderdelen te benoemen waaraan gegevens verstrekt mogen worden. Nadat de Regeling BRP is aangepast kunnen gegevens worden verstrekt aan de afdeling Fysieke Leefomgeving ten behoeve van het onderzoek naar de woonbehoefte van woonwagenbewoners.

 

Met vriendelijke groet,

Burgemeester en wethouders van Eijsden-Margraten,

Namens dezen,

Desiree Schaapkens

Afdelingshoofd Servicebureau

Naar boven