Kennisgeving verleende omgevingsvergunning met uitgebreide procedure, legaliseren van vier logiesruimten op de eerste verdieping van hangaar 4, Luchthavenweg 20, gemeente Den Helder

WET ALGEMENE BEPALINGEN OMGEVINGSRECHT

Uitgebreide voorbereidingsprocedure: verleende omgevingsvergunning

Burgemeester en Wethouders van Den Helder heeft met toepassing van artikel 2.12 eerste lid sub a onder 3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) een omgevingsvergunning (NL.IMRO.0400.812OVLUCHTHWEG20-OV01) op 14 december 2020 verleend (geen zienswijze ingediend):

Luchthavenweg 20, 1786 PP : het legaliseren van vier logiesruimten op de eerste verdieping van hangaar 4

Verzenddatum: 14 december 2020

Inzage

De omgevingsvergunning en de bijbehorende stukken liggen met ingang van 24 december 2020 gedurende zes weken ter inzage.

U kunt de omgevingsvergunning en de daarbij behorende stukken die ter inzage liggen inzien op de Kerkgracht 1 te Den Helder. Voor het inzien van een dossier dat ter inzage ligt moet er een afspraak bij het Klantcontactcentrum worden gemaakt, telefoon 14 0223.

U kunt de plannen ook bekijken op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Beroepsmogelijkheid

Gedurende de periode van terinzagelegging, kan tegen deze beschikking beroep worden ingesteld door een belanghebbende die:

  • Een zienswijze heeft ingediend tegen de ontwerp omgevingsvergunning;

  • Redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij/zij niet tijdig of geen zienswijze tegen de ontwerp omgevingsvergunning heeft ingediend.

Het beroepschrift moet worden ingediend bij de Rechtbank Noord-Holland, Sector Bestuur, Postbus 1621, 2003 BR Haarlem. Het ondertekende beroepschrift bevat: de naam en het adres van de indiener, de dagtekening, een omschrijving van het besluit waartegen het beroep is gericht en de gronden van het beroep.

Een beroepschrift kan ook digitaal, via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht worden ingediend. Hiervoor is een elektronische handtekening (DigiD) vereist.

Verzoek om voorlopige voorziening

Tegelijk met of na het indienen van een beroepschrift kan een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de voorzieningenrechter van de Rechtsbank Noord-Holland, sector Bestuur, Postbus 1621, 2003 BR Haarlem. Voor het indienen van een beroepschrift en/of verzoek om voorlopige voorziening zijn griffierechten verschuldigd.

 

Naar boven