Gemeente Sittard-Geleen – Besluit intrekking omgevingsvergunningen milieu, zaaknummer 2020-204626, Hasseltsebaan 2, 6135 GZ Sittard

 

Burgemeester en wethouders van Sittard-Geleen maken op grond van artikel 3:44 van de Algemene wet bestuursrecht bekend dat zij willen overgaan tot het intrekken van de verleende omgevingsvergunningen voor de activiteit milieu voor een tankstation voor het wegverkeer met opslag en aflevering van LPG, Hasseltsebaan 2, 6135 GZ Sittard Van de verleende vergunningen is al meer dan 3 jaar geen gebruik gemaakt.

 

Locatie: Hasseltsebaan 2, 6135 GZ Sittard

Datum besluit: 10 december 2020

Zaaknummer: 2020-204626

 

Het besluit en alle overige relevante stukken liggen van 17 december tot en met 28 januari 2021 ter inzage bij de balie Vergunningen in het gemeentehuis in Geleen. Maakt u wel eerst een afspraak. De balie Vergunningen is bereikbaar onder telefoonnummer 14 046.

 

Op grond van de Algemene wet bestuursrecht kan van 18 december 2020 tot en met 28 januari 2021 beroep tegen het besluit worden ingesteld door belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij geen zienswijze over het ontwerpbesluit naar voren hebben gebracht. Een beroepschrift moet zijn ondertekend en ten minste bevatten de naam en het adres van de indiener, de datum, een omschrijving van het besluit waartegen het beroep is gericht en de redenen van het beroep (motivering). Een beroepschrift moet worden ingediend bij de rechtbank Limburg, sector Bestuursrecht, Postbus 950, 6040 AZ Roermond. Met een elektronische handtekening (DigiD) is het mogelijk een beroepschrift digitaal in te dienen via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Voor het instellen van beroep moeten griffierechten worden betaald.

 

Meer informatie over Bezwaar en Beroep

Wilt u meer informatie over wat men kan doen als men het niet eens is met een beslissing van de gemeente? Lees dan de brochure ‘Bezwaar en beroep tegen een beslissing van de overheid’. Daarin staat óf en hoe men bezwaar kan maken of beroep kan instellen tegen een gemeentelijke beslissing. De brochure is te verkrijgen via tel. 1400 (lokaal tarief) of te downloaden op de website van de Rijksoverheid.

 

 

 

 

Naar boven