Gemeente Vaals - uitwerkingsplan - De Lange Akker, Vaals

Burgemeester en wethouders van de gemeente Vaals maken bekend het uitwerkingsplan

“4 woningen De Lange Akker Vaals” (met identificatienummer NL.IMRO.0981.up4wonlangeakker-VG01) ongewijzigd te hebben vastgesteld.

Dit plan betreft een uitwerking van de bestemming ‘Wonen – Uit te werken’ uit het bestemmingsplan Kern Vaals, ter plaatse van het nog niet ontwikkelde deel van het woongebied Eschberg-Noord te Vaals. Het uitwerkingsplan vormt het planologisch kader voor het oprichten van de resterende 4 woningen binnen het gebied. De betreffende percelen zijn kadastraal bekend gemeente Vaals, sectie E, nummers: 1409, 1413.

Inzage

Het vastgestelde uitwerkingsplan ligt vanaf 7 februari 2020 voor een periode van 6 weken gedurende openingstijden ter inzage bij het klantcontactcentrum van de gemeente Vaals. Tevens wordt het vastgestelde plan met de bijbehorende stukken gepubliceerd op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Beroep

Op grond van het bepaalde in de Wet ruimtelijke ordening en de Algemene wet bestuursrecht kunnen belanghebbenden die binnen de in de wet gestelde termijn een zienswijze naar voren hebben gebracht omtrent het ontwerp-uitwerkingsplan, dan wel diegenen die kunnen aantonen daartoe redelijkerwijs niet in de gelegenheid te zijn geweest, alsmede een ieder tegen eventuele vastgestelde wijzigingen in het uitwerkingsplan, beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage.

De termijn voor het indienen van een beroepschrift bedraagt 6 weken. Deze beroepstermijn vangt aan met ingang van de dag na die waarop het besluit ter inzage is gelegd. Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt.

Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State is ingediend, treedt het besluit niet in werking totdat op dat verzoek is beslist.

Naar boven