Gemeente Grave - ontwerpomgevingsvergunning uitgebreide procedure - oprichten van een paardenhouderij door het veranderen van een bestaande stal, de sloop van een bestaande stal en de nieuwbouw van een opfokstal en een groepsstal - Hoogveldscheweg 2, Velp

Burgemeester en wethouders van de gemeente Grave maken bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht voornemens zijn vergunning te verlenen.

Voor: het oprichten van een paardenhouderij door het veranderen van een bestaande stal, de sloop van een bestaande stal en de nieuwbouw van een opfokstal en een groepsstal (zaaknr.: Z/20/266618)

Locatie: Hoogveldscheweg 2, 5363 TM Velp (postcodegebied 5363)

De aanvraag, de ontwerpbeschikking en de bijbehorende stukken liggen met ingang van 16 december 2020 gedurende zes weken ter inzage. U kunt de ontwerpbeschikking inzien bij de publieksbalie van de gemeente. Wij verzoeken u hiervoor een afspraak te maken, zodat wij u beter van dienst kunnen zijn.

Tijdens de periode van ter inzage legging kunnen zienswijzen worden ingebracht. Deze moeten worden gericht aan ons college en worden verzonden aan de gemeente Grave, Postbus 7, 5360 AA Grave.

 

Naar boven