Gemeente Zeewolde, ontwerpbesluit vergunning archeologisch monument, op het perceel met de kadastrale aanduiding Zeewolde D 1505 (Rijksmonumentnummer 511924/ Locatie Gruttotocht; Rijksweg A27 HMP 113.9-114.0), ter plaatse van een terrein met sporen van bewoning uit het Vroeg-Neolithicum, de aanleg van een boogzinker onder de weg

Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij van de minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap het hiervoor genoemde ontwerpbesluit hebben ontvangen. De archeologische resten zullen niet verstoord worden door de te nemen maatregelen.

 

De aanvraag heeft dossiernummer: 00500000040778.

 

Ter inzage

De stukken liggen vanaf woensdag 16 december 2020 tot en met dinsdag 26 januari 2021 ter inzage bij het Publiekscentrum in het gemeentehuis tijdens openingstijden.

Voor het inzien van het plan dient u in verband met de coronacrisis een afspraak te maken met het Publiekscentrum. U kunt daarvoor het algemene nummer 036-5229522 bellen.

 

Zienswijze

Tijdens deze termijn kan iedereen een zienswijze naar voren brengen.

Dat kan:

1. online op www.zeewolde.nl/zienswijze. Hiervoor heeft u een DigiD nodig.

2. schriftelijk bij burgemeester en wethouders, Postbus 1, 3890 AA Zeewolde.

3. mondeling door een afspraak te maken met de behandelend ambtenaar

 

In de zienswijze moet worden aangegeven op welke onderdelen van de ontwerpvergunning de zienswijze betrekking heeft.

Om later beroep te kunnen instellen moet u belanghebbende zijn en tijdig een zienswijze over de ontwerpvergunning hebben ingediend. Dit laatste geldt niet als u kunt aantonen dat u hiertoe redelijkerwijs niet in staat bent geweest.

 

Naar boven