Gemeente Vaals - ingetrokken aanvraag omgevingsvergunning - oprichten van een woning - Frankenhofweg 5, Vaals

  • II.

    BESLUITEN VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS

Ingevolge de bepalingen van de Algemene wet bestuursrecht en de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht wordt bekend gemaakt, dat Burgemeester en Wethouders hebben besloten:

  • -

    Om de verleende bouwvergunning van 19-11-2019 voor het oprichten van een woning op het perceel Frankenhofweg 5 te Vaals, kadastraal bekend gemeente Vaals, sectie E, nummer 1459, 1462 en 1465 in te trekken, aangezien de vergunninghouder een verzoek heeft ingediend voor het intrekken van de verleende vergunning.

(besluit 01-12-2020, verzonden 03-12-2020);

Bezwaar:

Tegen genoemd(e) besluit(en) kunnen belanghebbenden die hierdoor rechtstreeks in hun belang zijn getroffen een bezwaarschrift indienen bij het bestuursorgaan dat het besluit heeft genomen.

Voor het indienen van een bezwaarschrift gelden de volgende termijnen:

  • -

    Als geen verzenddatum is vermeld, binnen 6 weken na deze bekendmaking

  • -

    Als een verzenddatum is vermeld, binnen 6 weken na verzending van het besluit.

Tevens kunnen belanghebbenden de president van de Rechtbank Limburg, team Bestuursrecht (Postbus 950, 6040 AZ Roermond) verzoeken een voorlopige voorziening (waaronder is begrepen schorsing) te treffen.

Inzage:

Deze besluiten kunnen door iedereen gedurende de termijn dat bezwaren kunnen worden ingediend ter inzage aangevraagd worden via info@vaals.nl.

 

Naar boven