Gemeenteblad van Gulpen-Wittem

Datum publicatieOrganisatieJaargang en nummerRubriek
Gulpen-WittemGemeenteblad 2020, 32393Beschikkingen | afhandelingGemeente Gulpen-Wittem - meldingen activiteitenbesluit - het betreft het bouwen van een hoofdgebouw waarin een receptie, een horecagelegenheid, een kleine winkel en facilitaire ruimte worden gerealiseerd. - Euverem 52, Gulpen

MILIEU

Locatie

Omschrijving

Datum ingediend

Rechtsmiddel

Meldingen i.h.k.v. het activiteitenbesluit

 

 

 

Euverem 52, 6271 PK Gulpen

Het betreft het bouwen van een hoofdgebouw waarin een receptie, een horecagelegenheid, een kleine winkel en facilitaire ruimte worden gerealiseerd.

27-1-2020

Geen

DIGITAAL RAADPLEGEN

Bekendmakingen kunt u online verder raadplegen via www.overheid.nl, de gemeentelijke website www.gulpen-wittem.nl en via www.ruimtelijkeplannen.nl. Wat staat er online? Van een bestemmingsplan zijn vrijwel alle bijbehorende stukken digitaal beschikbaar. Van een omgevingsvergunning met een projectafwijkingsbesluit of van een wijzigingsplan zijn minimaal het (ontwerp)besluit en de ruimtelijke onderbouwing/ toelichting digitaal te raadplegen. Via de gratis ‘E-mailservice Bekendmakingen’ van www.overheid.nlontvangt u direct de meest recente lokale en regionale bekendmakingen per e-mail. De app ‘OmgevingsAlert’ toont lopende vergunningen en besluiten in uw directe omgeving.