Gemeenteblad van Nieuwegein

Datum publicatieOrganisatieJaargang en nummerRubriek
NieuwegeinGemeenteblad 2020, 3203Overige overheidsinformatieBekendmaking melding Celsiusbaan1, Nieuwegein

 

Ontvangen 2 september 2019

• Locatie: Celsiusbaan 1, 3439 NC in Nieuwegein

Omschrijving: Burgemeester en Wethouders van de gemeente Nieuwegein hebben op 2 september 2019 een melding ontvangen van Valk Welding B.V. te Nieuwegein. Het gaat om een melding van een activiteit in het kader van het Activiteitenbesluit milieubeheer. De melding heeft betrekking op het starten van een metaalbewerkingsbedrijf aan de Celsiusbaan 1 in Nieuwegein en heeft zaakkenmerk Z-MLD-2019-6326.

 

Deze mededeling is ter informatie. Er geldt geen formele procedure om stukken in te zien, om in te spreken, of om een zienswijze, bezwaar of beroep in te dienen en om een voorlopige voorziening te vragen.

Genoemde inrichting valt onder de algemene regels van het Activiteitenbesluit.

 

Meer informatie

Heeft u vragen? Neemt u dan contact op met de RUD Utrecht via telefoonnummer 030-7023300 of info@rudutrecht.nl. Vermeldt u hierbij het hierboven genoemde zaakkenmerk. Wilt u op de hoogte blijven van publicaties van de overheid over uw omgeving? Abonneert u zich dan via www.overheid.nl op de e-mailservice. U krijgt dan bericht als er een melding of besluit wordt gepubliceerd over een locatie in uw buurt.