Nieuwstraat 24, 5211 NL, ’s-Hertogenbosch, het bouwen van 3 grondgebonden woningen op het achter-terrein, omgevingsvergunning -

Verleend en ter inzage

 

Beschikking die ter inzage ligt ingevolge art. 3.44 Algemene Wet Bestuursrecht

(uitgebreide procedure)

(aangegeven is de datum van het besluit)

Locatie omschrijving/project activiteiten registratienr. datum

Nieuwstraat 24, 5211 NL, ’s-Hertogenbosch, het bouwen van 3 grondgebonden woningen op het achter- terrein, bouwen, aanleggen, strijd bestemmingsplan, WB00051986, 30-11

 

Het bouwplan ligt in het bestemmingsplan ‘Tolbrug II‘. Het bouwplan is strijdig met dit bestemmingsplan maar het is stedenbouwkundig acceptabel.

 

Met toepassing van artikel 2.12 lid 1a onder 3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht kan het college gemotiveerd met een goede ruimtelijke onderbouwing afwijken van het geldende bestemmingsplan.

 

Ter inzage ontwerpbeschikking

Voordat het college hierover besluit, heeft de ontwerpbeschikking voor de omgevingsvergunning, met bijbehorende stukken met ingang van 31 augustus 2020 gedurende zes weken voor iedereen ter inzage gelegen.

Tegen deze ontwerpbeschikking zijn zienswijzen ingediend.

 

De beschikking is ten opzichte van de ontwerpbeschikking niet gewijzigd

 

Verleend

Het college heeft positief op de aanvraag beslist.

Kenmerk: WB00051986, NL.IMRO.0796.0002480-1401.

 

Beroep

De omgevingsvergunning met de ruimtelijke onderbouwing en de omgevingsaanvraag is met ingang van maandag 7 december 2020 gedurende zes weken voor iedereen op afspraak in te zien bij het omgevingsloket in het Stadskantoor.

Deze stukken kunt u ook via een e-mail opvragen bij omgevingsloket@s-hertogenbosch.nl

 

Een beroepschrift tegen een op grond van deze wet genomen besluit moet worden ingediend bij de Rechtbank Oost-Brabant, Sector Bestuursrecht, Postbus 90125, 5200 MA ‘s-Hertogenbosch.

Een beroep schort de werking van het besluit niet op. De beroepstermijn bedraagt zes weken.

 

Tegelijkertijd met of na indiening van een beroepsschrift kan voorlopige voorziening worden gevraagd bij de voorzieningenrechter van de Rechtbank Oost-Brabant, Postbus 90125, 5200 MA ’s-Hertogenbosch. wanneer een voorlopige voorziening wordt gevraagd, treedt de beschikking niet in werking voordat op dat verzoek is beslist. Indien er geen voorlopige voorziening wordt gevraagd, treedt de beschikking in werking na zes weken na de dag waarop het besluit ter inzage is gelegd.

Naar boven