Gemeente Molenlanden, verleende omgevingsvergunning uitgebreide procedure Nolweg 15 Schelluinen, Z-20-375563

 

RECTIFICATIE OP DE PUBLICATIE VAN 27 NOVEMBER 2020

Let op onderstaande omgevingsvergunning wordt op 2 december 2020 gepubliceerd en op 3 december 2020 ter inzage gelegd.

 

 

Gemeente Molenlanden, definitieve beschikking op verzoek tot herziening maatwerkvoorschriften, uitgebreide procedure, inrichting Nolweg 15 Schelluinen, Z-20-375563

Kennisgeving definitieve beschikking op verzoek tot herziening maatwerkvoorschriften

 

Burgemeester en wethouders van de gemeente Molenlanden maken bekend dat zij de volgende definitieve beschikking hebben afgegeven:

- Definitieve beschikking op verzoek tot herziening maatwerkvoorschriften, inrichting Maatschap Kruis en Kruis-Slingerland.

Locatie: Nolweg 15, Schelluinen

datum besluit: 17 november 2020

Inzage

De beschikking en de overige van belang zijnde stukken liggen tot zes weken na publicatie van deze openbare kennisgeving ter inzage bij de Omgevingsdienst Zuid-Holland Zuid, Johan de Wittstraat 140 te Dordrecht, waar de stukken elke werkdag van 09.00 uur tot 16.00 uur kunnen worden ingezien.

Bovenstaande informatie voor het inzien van stukken kan afwijken in verband met de Corona maatregelen. Voor het laatste nieuws raadpleeg onze website www.ozhz.nl

Beroep

Tegen de definitieve beschikking kan door belanghebbenden, die zienswijzen naar voren hebben gebracht tegen de ontwerpbeschikking of aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij dat niet hebben gedaan, beroep worden ingesteld bij de Rechtbank Rotterdam, sector bestuursrecht, Postbus 50951, 3007 BM Rotterdam. Op grond van artikel 6:7 van de Algemene wet Bestuursrecht (Awb) bedraagt de termijn voor het indienen van een beroepschrift zes weken. De termijn vangt, ingevolge artikel 6:8, vierde lid, van de Awb, aan met ingang van de dag na de dag waarop een exemplaar van de beschikking ter inzage is gelegd.

Voorlopige voorziening

De beschikking treedt in werking met ingang van de dag na het einde van de beroepstermijn, tenzij voor deze datum beroep is ingesteld en ingevolge artikel 8:81 van de Awb om een voorlopige voorziening is verzocht. Dat kan als onverwijlde spoed dat vereist. Een verzoek om voorlopige voorziening dient te worden gericht aan de Voorzieningenrechter van de Rechtbank Rotterdam, Sector bestuursrecht, Postbus 50951, 3007 BM Rotterdam. De beschikking treedt dan niet in werking voordat de Voorzieningenrechter een uitspraak heeft gedaan. Voor de behandeling van het verzoek wordt een bedrag aan griffierecht geheven.

Men kan digitaal een beroep en een verzoek om voorlopige voorziening instellen bij genoemde rechtbank viahttps://loket.rechtspraak.nl/Burgers/Digitaal%20procederen/33. Daarvoor heeft u een elektronische hand

 

 

Naar boven