Aanwijzen gebied en vaststellen Gebiedsplan gebiedsgericht grondwaterbeheer Emmen

Burgemeester en wethouders van de gemeente Emmen hebben een besluit genomen op grond van artikel 55c Wet bodembescherming (hierna: Wbb), voor een gedeelte van het grondgebied van de plaats Emmen, een gebied aan te wijzen waar een gebiedsgerichte aanpak voor het verbeteren van de grondwaterkwaliteit gaat plaatsvinden.

Burgemeester en Wethouders van Emmen hebben tevens het bijbehorende Gebiedsplan vastgesteld zoals bedoeld in artikel 55e, lid 1b van de Wbb.

Beroep

Gedurende de termijn van ter inzage ligging bestaat voor belanghebbenden, die zienswijzen naar voren hebben gebracht op de ontwerpbeschikking, de mogelijkheid een beroepschrift in te dienen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA 's‑Gravenhage. Beroep kan niet worden ingesteld door een belanghebbende aan wie redelijkerwijs kan worden verweten dat hij geen zienswijzen naar voren heeft gebracht.

 

U kunt het Gebiedsplan op werkdagen bekijken bij het Klant Contact Centrum van de gemeente Emmen, Raadhuisplein 1 in Emmen en digitaal via gemeente.emmen.nl/grondwaterkwaliteit (zie linkerkolom). Voor informatie kunt u contact opnemen met de projectleider bodemsanering, de heer J. Buist, telefoonnummer (0592) 754568.

 

Naar boven