Actualisatie Stedenbouwkundigplan de Wetering-zuid

Het college van burgemeester en wethouders maakt bekend dat de actualisatie van het Stedenbouwkundigplan (SP) van de Wetering-zuid is vastgesteld.

In combinatie met het uit te werken bestemmingsplan kan deze fungeren als toetsingskader voor de bouwplannen op de Wetering-zuid.

Inspraak

De gemeente Utrecht vindt het belangrijk om te horen wat u van de plannen vindt. U kunt reageren op het stedenbouwkundig plan en uw reactie kenbaar maken per e-mail aan leidscherijngroeit@utrecht.nl onder vermelding van ‘Reactie actualisatie Stedenbouwkundigplan de Wetering-zuid’.

Ook als u het met het stedenbouwkundig plan eens bent, dan horen wij dat graag. De inspraaktermijn start op 26 november 2020 en eindigt op 10 december 2020. Beantwoording van de zienswijzen wordt als onderdeel van het besluit gepubliceerd op internet, inclusief de namen van de indieners. Mocht u bezwaar hebben tegen het publiceren van uw naam, dan kunt u dit vermelden bij het indienen van de zienswijze.

Ter inzage 

Het SP en algemene informatie over het bedrijventerrein is te raadplegen onder de kop "De Wetering-zuid" op de volgende pagina van de gemeente Utrecht: https://www.utrecht.nl/ondernemen/vestigen/bedrijventerreinen/#c348264

 

Vragen

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de projectmanager van de Wetering-zuid:

Edwin van Rheenen (e.van.rheenen@utrecht.nl)

 

Utrecht 23 november 2020

Edwin van Rheenen

Naar boven