Kennisgeving conceptbesluit uitgebreide voorbereidingsprocedure voor het bouwen van 6 appartementen, Burgemeester Hoogenboomlaan 35, 1718 BH Hoogwoud

Burgemeester en wethouders van Opmeer hebben het voornemen om een omgevingsvergunning te verlenen voor het bouwen van 6 appartementen op het perceel Burgemeester Hoogenboomlaan 35, 1718 BH Hoogwoud.

Publicatiedatum: 26 november 2020

Ter inzage

Het ontwerpbesluit en de daarbij behorende stukken liggen zes weken vanaf de dag na publicatie voor iedereen ter inzage bij de Ruimte en Ondernemen, Klaproos 1 te Opmeer.http://www.ruimtelijkeplannen.nl/

Indienen zienswijze

Een ieder kan binnen de bovengenoemde termijn bij voorkeur schriftelijk een gemotiveerde zienswijze met betrekking tot het ontwerp wijzigingsplan indienen bij het college van burgemeester en wethouders van Opmeer, Postbus 199, 1715 ZK te Spanbroek.

Voor het indienen van een mondelinge inspraakreactie dient u contact op te nemen met de heer B. Dekker, bdekker@opmeer.nl of(telefoon 0226 – 363 333). Omdat het gemeentehuis vanwege het coronavirus beperkt toegankelijk is, kan het bestemmingsplan ook digitaal worden toegestuurd. Ook hiervoor kunt u contact opnemen met de heer B. Dekker.

Naar boven