Wijziging Aanwijzingsbesluit Toezichthouders cluster Omgeving & Recht, afdelingen Vergunnen, Handhaven Openbare Ruimte en Handhaven Bouwen & Milieu, gemeente Enschede

De burgemeester en burgemeester en wethouders van Enschede, ieder voor zover ieder voor zover het hun bevoegdheid als bestuursorgaan betreft;

 

Overwegende dat het wenselijk is het Aanwijzingsbesluit van 9 januari 2020 aan te passen in verband met een onjuiste terminologie in dat besluit. In artikel 1 lid 1 wordt gesproken over medewerkers ‘die zijn of worden benoemd in de navolgende functies’. In verband met de inwerkingtreding van de Wet normalisering rechtspositie ambtenaren is nu sprake van medewerkers die werkzaam zijn in een bepaalde functie.

 

B E S L U I T E N :’

 

 

  • 1.

    Het Aanwijzingsbesluit Toezichthouders cluster Omgeving & Recht, afdelingen Vergunnen, Handhaven Openbare Ruimte en Handhaven Bouwen & Milieu van 9 januari 2020 als volgt aan te passen:

 

In artikel 1 lid 1 wordt de zinsnede ‘die zijn of worden benoemd in de navolgende functies’ vervangen door: ‘die werkzaam zijn in de navolgende functies:’.

 

  • 2.

    Dit besluit treedt in werking met ingang van de dag na de dag van bekendmaking.

 

 

 

Enschede, 4 februari 2020,

De burgemeester van Enschede, namens deze,

E.E.J. Lastdrager (clusterhoofd Omgeving & Recht)

Burgemeester en wethouders van Enschede, namens deze,

E.E.J. Lastdrager (clusterhoofd Omgeving & Recht)

Naar boven