Ongewijzigd vastgesteld bestemmingsplan bouw woning voormalige rwzi Brugstraat 25 in Schoonoord

Burgemeester en wethouders van de gemeente Coevorden maken op grond van het bepaalde in de artikelen 3.8 en 3.32 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad op 10 november 2020 het bestemmingsplan bouw woning voormalige rwzi Brugstraat 25 in Schoonoord ongewijzigd heeft vastgesteld.

Het plan

Het bestemmingsplan heeft betrekking op het bouwen van een woning op het terrein van de voormalige rioolwaterzuiveringsinstallatie (rwzi) gelegen aan de Brugstraat 25 te Schoonoord.

Raadplegen stukken

Het bestemmingsplan en de omgevingsvergunning met bijbehorende stukken kunnen op afspraak op werkdagen vanaf 20 november 2020 tot en met 31 december 2020 worden ingezien in het Klantcontactcentrum Hof van Coevorden, Kasteel 1 te Coevorden.

Het bestemmingsplan met bijlagen is digitaal te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl

Beroep

Tot en met 31 december 2020 kunnen door belanghebbenden beroep tegen het vaststellingsbesluit worden ingesteld bij de Raad van State, t.a.v. de Afdeling Bestuursrechtspraak, Postbus 20019, 2500 EA ‘s-Gravenhage. Aldus kan degene die tijdig zijn/haar zienswijze bij de gemeenteraad naar voren heeft gebracht, alsmede een belanghebbende aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij/zij niet overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening, juncto afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht een zienswijze bij de gemeenteraad naar voren heeft gebracht, beroep instellen bij de Raad van State.

Het bestemmingsplan treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Als u tegen een besluit beroep instelt, heeft dit geen schorsende werking. Dit betekent dat het genomen besluit mag worden uitgevoerd zolang niet in een nieuw besluit, of door de Raad van State, anders is beslist. Uitvoering van een besluit kan echter nadelig voor u zijn. Daarom kunt u, zolang er nog geen definitieve uitspraak over uw beroep is, bij afzonderlijke brief een voorlopige voorziening vragen aan de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak. De werking wordt dan opgeschort totdat op het verzoek is beslist.

Zowel voor het indienen van beroep als voor een verzoek om voorlopige voorziening wordt griffierecht geheven.

Coevorden, 19 november 2020.

Naar boven