Wijzigingsbesluit omgevingsvergunning Berg 35 te Nuenen; gemeente Nuenen, Gerwen en Nederwetten

Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij op 10 november 2020 een wijzigingsbesluit hebben genomen op de omgevingsvergunning die op 18 juni 2020 - met afwijking van het bestemmingsplan - werd verleend voor een wijziging van gebruik op het adres Berg 35. Kenmerk van de omgevingsvergunning was N-HZ-2020-0042. Het besluit is tot stand gekomen volgens de reguliere voorbereidingsprocedure. Bij het wijzigingsbesluit zijn twee voorschriften uit het besluit geschrapt. Verder is de motivering van het besluit aangepast.

Het wijzigingsbesluit ligt met ingang van 17 november 2020 gedurende zes weken voor eenieder ter inzage op het gemeentehuis, Jan van Schijnveltlaan 2, te Nuenen. U kunt het besluit inzien tijdens de openingstijden van het gemeentehuis.

Overeenkomstig het bepaalde in artikel 7:1 juncto 6:4 van de Algemene wet bestuursrecht kan iedere belanghebbende die door dit besluit rechtstreeks in zijn belangen is getroffen binnen 6 weken na de datum van bekendmaking van dit besluit een bezwaarschrift indienen bij het college van Burgemeester en wethouders van Nuenen, Postbus 10.000, 5670 GA Nuenen.

Een bezwaarschrift moet worden ondertekend en moet tenminste bevatten:

a. naam en adres van de indiener;

b. de dagtekening;

c. omschrijving van het besluit waartegen het bezwaar is gericht;

d. de gronden van het bezwaar.

Overeenkomstig het bepaalde in artikel 6:19 van de Algemene wet bestuursrecht hebben reeds aanhangige bezwaarprocedures tegen de oorspronkelijke omgevingsvergunning mede betrekking op dit besluit tot wijziging van de vergunning.

De indiener van een bezwaarschrift kan tevens bij de Voorzieningenrechter van de Rechtbank Oost-Brabant in ‘s-Hertogenbosch, Sector bestuursrecht, Postbus 90125, 5200 MA ‘s-Hertogenbosch, een verzoek doen een voorlopige voorziening te treffen. U kunt ook digitaal een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij genoemde rechtbank via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Op de genoemde site vindt u de precieze voorwaarden

Nuenen, 16 november 2020

Burgemeester en wethouders van Nuenen c.a.

Naar boven