Vastgesteld bestemmingsplan ‘Het Bos, Meerkerk’

Burgemeester en wethouders van Vijfheerenlanden maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het vastgestelde bestemmingsplan ‘Het Bos, Meerkerk’ ter inzage ligt.

Het doel van het bestemmingsplan is het mogelijk maken van 11 woningen, waarvan 10 seniorenwoningen en 1 vrijstaande woning. Het plangebied is gelegen ten noorden van Het Bos te Meerkerk.

Het vastgestelde bestemmingsplan kan vanaf vrijdag 20 november 2020 tot en met vrijdag 1 januari 2021 (in verband met de ‘Algemene termijnenwet – Artikel 1, lid 1.’ wordt de termijn verlengd tot en met maandag 4 januari 2021) op de volgende wijze worden ingezien:

  • 1.

    digitaal via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl. Het digitale identificatienummer van het ontwerpbestemmingsplan is: NL.IMRO.1961.BPMKKHetBos-VG01;

  • 2.

    op papier uitsluitend op afspraak bij de publieksbalie in het gemeentehuis locatie Meerkerk aan de Prinses Marijkeweg 1 te Meerkerk. U kunt daarvoor een afspraak maken met de behandelend ambtenaar, de heer M.E. van der Gun, via telefoonnummer 088 599 7000.

Een belanghebbende die tijdig zijn zienswijze kenbaar heeft gemaakt of die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest om zijn zienswijze bij de gemeenteraad kenbaar te maken, dan wel de belanghebbende die bezwaar heeft tegen de in het bestemmingsplan aangebrachte wijzigingen, kan op grond van artikel 8.2 van de Wet op de ruimtelijke ordening gedurende de termijn van terinzagelegging beroep instellen en een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Het beroepschrift dient in tweevoud te worden gezonden aan de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Ingevolge artikel 3.8, vijfde lid van de Wet ruimtelijke ordening treedt het besluit in werking daags na afloop van de hiervoor genoemde beroepstermijn. Indien echter bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State een verzoek om voorlopige voorziening is gedaan als bedoeld in artikel 8.4 van de Wet ruimtelijke ordening, treedt het besluit pas in werking nadat op het verzoek is beslist.

Naar boven