Bekendmaking van het voornemen om aan een aangifte van hervestiging ingevolge de wet BRP geen gevolg te geven

 

Burgemeester en Wethouders van de Gemeente Sittard-Geleen zijn voornemens om op grond van artikel 2.19 en artikel 2.60 Wet Basisregistratie Personen (BRP) geen gevolg te geven aan de aangifte van hervestiging van de hieronder genoemde perso(o)n(en). Genoemde perso(o)n(en) zijn niet ingeschreven in de Basisregistratie Personen.

Artikel 3:41 lid 2 van de Algemene Wet Bestuursrecht geeft de gemeente de mogelijkheid om het besluit om geen gevolg te geven aan een aangifte van eerste vestiging te publiceren als de bekendmaking niet kan geschieden door toezending aan belanghebbenden.

 

  • De heer J.J.H.H.M. Alberti, geboren op 03-11-1978.

 

Wilt u uw zienswijze kenbaar maken?

Bent u het niet eens met dit voornemen? Dan kunt u binnen twee weken na publicatie van dit voornemen reageren. Dat kan op verschillende manieren.

Schriftelijk

Stuur uw zienswijze naar:

Burgemeester en Wethouders van Sittard-Geleen, Team KCC en Burgerzaken, T.a.v. Bevolkingscontrole, Postbus 18, 6130 AA Sittard.

In uw zienswijze vermeldt u uw naam en adres, de datum van uw zienswijze, uw zienswijze en uw handtekening. Zet op de linkerbovenhoek van de envelop ‘zienswijze geen gevolg hervestiging’.

Persoonlijk

U kunt uw zienswijze mondeling kenbaar maken. Hiervoor kunt u een afspraak maken met de bevolkingscontroleur via telefoonnummer 14-046.

Naar boven