Ontwerp-beschikking Ossendrecht - Aanwas 17 (Uitgebreide voorbereidingsprocedure Wabo)

Kennisgeving ontwerp beschikking Wet algemene bepalingen omgevingsrecht - Uitgebreide voorbereidingsprocedure

Burgemeester en wethouders van de gemeente Woensdrecht maken bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht voornemens zijn vergunning te verlenen:

 

Voor: aanvraag brandveilig gebruik ten behoeve van de uitbreiding Grenshotel-Restaurant de Jonckheer bestaande uit activiteit, brandveilig gebruik

Locatie: Aanwas 17, 4641 JE te Ossendrecht

 

De aanvraag, de ontwerpbeschikking en de bijbehorende stukken liggen met ingang van donderdag 6 februari 2020 gedurende een periode van zes weken ter inzage bij de centrale balie tijdens de openstellingsuren van het gemeentehuis, Huijbergseweg 3 te Hoogerheide.

Tijdens de periode van ter inzage legging kunnen schriftelijk zienswijzen worden ingebracht. Zij moeten worden gericht aan ons college en worden verzonden aan het college van burgemeester en wethouders, Postbus 24, 4630 AA Hoogerheide. In deze periode kunnen ook zienswijzen mondeling worden ingebracht. Voor mondelinge reacties kunt u een afspraak maken met de heer F. Leijting, te bereiken op telefoonnummer 14 0164.

 

Wij maken u erop attent dat slechts beroep tegen de uiteindelijke beschikking kan worden ingediend als ook een zienswijze is ingebracht tegen de ontwerpbeschikking en men belanghebbende is.

 

Hoogerheide, 5 februari 2020

Naar boven