Gemeente Brunssum – Wijziging Algemeen Mandaatbesluit gemeente Brunssum 2019

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Brunssum en de burgemeester van de gemeente Brunssum voor ieder hun bevoegdheden;

 

Overwegende dat wijziging van de mandaten en volmachten voor de goede bedrijfsvoering van de gemeente Brunssum noodzakelijk is;

 

Gelet op de Algemene wet bestuursrecht, het Algemeen Mandaatbesluit gemeente Brunssum 2019 en bijbehorend Mandatenregister 2019;

 

Besluit:

Artikel I  

Het Mandatenbesluit gemeente Brunssum 2019 (bijlage 1 van het Algemeen Mandaatbesluit gemeente Brunssum 2019) wordt gewijzigd als volgt:

 

A.

Het mandaat tot het nemen van besluiten tot aangaan van overeenkomsten, de volmachten voor het aangaan van overeenkomsten tot levering van goederen, aanneming van werk en verlening van diensten verleend aan de afdelingshoofden worden gewijzigd in:

 

Mandaat en volmacht voor:

opdrachten tot € 25.000,- aan het afdelingshoofd

opdrachten vanaf € 25.000,- tot € 50.000,- aan de directeur

opdrachten vanaf € 50.000,- tot € 100.000,- aan de Gemeentesecretaris

 

Mandaat en volmacht voor:

inhuur van personeel tot € 40.000,- aan het afdelingshoofd.

Hierbij geldt de instructie dat slechts gebruik mag worden gemaakt van het mandaat na afstemming met de Gemeentesecretaris.

 

Inhuur personeel vanaf € 40.000,- en opdrachten vanaf € 100.000,- zijn voorbehouden aan het college van burgemeester en wethouders.

 

Alle bedragen zijn exclusief BTW

 

B.

Mandaat voor beslissingen inzake evenement op de openbare weg voor de coördinator van de afdeling Publiekdiensten komt te vervallen.

 

C.

Mandaat voor het verzoek aan de Raad voor de Kinderbescherming om de noodzaak tot het treffen van een kinderbeschermingsmaatregel wordt verstrekt aan de coördinator team Jeugd en de consulenten en medewerkers van het team Jeugd van de afdeling Zorg.

 

D.

Mandaat voor het ontvangen van een mededeling van een onderzoek zoals bedoeld in artikel 3.1 lid 2 Jeugdwet wordt verstrekt aan de coördinator team Jeugd en de consulenten en medewerkers van het team Jeugd van de afdeling Zorg.

 

E.

Mandaat voor het ontvangen van een mededeling als bedoeld in artikel 3.1 lid 4 Jeugdwet wordt verstrekt aan de coördinator team Jeugd en de consulenten en medewerkers van het team Jeugd van de afdeling Zorg.

 

F.

Mandaat tot het verwerken van gegevens ten doel van het gestelde in artikel 7.4.1 Jeugdwet wordt verstrekt aan de coördinator team Jeugd en de consulenten en medewerkers van het team Jeugd van de afdeling Zorg.

 

G.

Mandaat tot de uitvoering Verordening Leerlingenvervoer gemeente Brunssum wordt verstrekt aan de coördinator team Wmo en medewerker leerlingenvervoer van de afdeling Zorg

 

H.

Mandaat tot het horen op grond van artikel 7.1 lid 3 Wvggz wordt verstrekt aan afdelingshoofd Zorg.

 

I.

Mandaat om af te wijken van de in artikel 7.2.1 tot en met 7.2.4 Jeugdwet gestelde verplichtingen wordt verstrekt aan het afdelingshoofd Zorg.

 

J.

Mandaat voor de beschikbaarstelling van bekers, medailles etc. aan verenigingen wordt verstrekt aan de medewerker Sport van de afdeling Maatschappelijke Ontwikkeling onder gelijktijdige intrekking van het mandaat aan het afdelingshoofd Maatschappelijke Ontwikkeling.

 

K.

Mandaat voor vaststelling van de tarieven sport- en welzijnsaccommodaties wordt verstrekt aan het afdelingshoofd Ruimtelijke Ontwikkeling en Vastgoed.

II.  

Dit besluit treedt in werking op de dag nadat de gemeente Brunssum dit besluit op de gebruikelijke wijze heeft bekendgemaakt.

Aldus besloten in de collegevergadering van 27 oktober 2020

De gemeentesecretaris,

De burgemeester,

Aldus besloten door de burgemeester op 27 oktober 2020

De burgemeester,

Naar boven