Tijdelijke uitbreiding terrassen in winterperiode

Het college maakt bekend dat zij op grond van artikel 2:10 van de Algemene plaatselijke verordening Harderwijk tijdelijke extra terrasruimte heeft vergund tot en met 1 maart 2021. Het betreft de volgende gebieden: de Markt en de Vischmarkt 3.

 

Het betreft een tijdelijke uitbreiding om de ‘zomerterrasen’ ook gedurende de ‘winterperiode’ te laten staan, dit om met inachtneming van de Covid-19 maatregelen te kunnen ondernemen. Deze vergunningen zijn verzonden aan betreffende ondernemers op 2 november 2020.

 

De verleende vergunningen en bijbehorende stukken liggen tot en met 14 december 2020 ter inzage. Indien u de stukken wilt inzien, kunt u telefonisch een afspraak maken met een klantmanager Bijzondere Wetten, van de afdeling vergunningverlening, via tel. 0341- 411 911.

 

Opmerking: van de verleende vergunningen kan pas gebruik worden gemaakt als de landelijke coronamaatregelen dit toestaan.

 

Bent u het niet eens met deze beslissingen?

Dan kunt u een bezwaarschrift indienen bij het college, p/a Postbus 1, 3980 AA Zeewolde. Hiervoor geldt een termijn van 6 weken. De bezwaartermijn vangt aan op de dag nadat de besluiten aan de aanvragers bekend zijn gemaakt

 

Deze publicatie is een servicebericht. Voor de officiële publicatie wordt verwezen naar de gemeentepagina in de Harderwijker Courant van 4 november 2020.

Naar boven