Ontwerpbesluit op aanvraag Bestemmingsplan (3.1 Wro) Dorpsstraat 26 te Meijel

Burgemeester en wethouders van Peel en Maas maken bekend dat, op grond van de artikelen 3.1 en 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht, het ontwerpbestemmingsplan Dorpsstraat-Kurversweg Meijel ter inzage ligt.

Ter plaatse van de Dorpsstraat-Kurversweg wordt de krinloopwinkel verkleind waardoor 6 woningen kunnen worden opgericht. Daarnaast wordt huisvesting van arbeidsmigranten mogelijk gemaakt. Het bestemmingsplan voorziet in een juridisch-planologische regeling voor de gewenste ontwikkeling.

Termijn van inzage

Het ontwerpbestemmingsplan en bijbehorende stukken liggen vanaf 22 oktober 2020 gedurende zes weken ter inzage en zijn raadpleegbaar via:

  •  

    www.ruimtelijkeplannen.nl via het IDN-nummer: NL.IMRO.1894.BPL0235-ON01;

  •  

    de gemeentelijke website www.peelenmaas.nl;

  •  

    vanwege Corona niet in te zien op het Huis van de Gemeente, indien daar toch noodzaak voor is verzoeken wij u contact op te nemen via onderstaand telefoonnummer.

Bent u het niet eens met dit besluit?

Dan kunt u gedurende de inzagetermijn schriftelijk of mondeling een zienswijzen bij ons indienen. In dat geval adviseren wij u om eerst telefonisch contact met ons op te nemen. We nemen dan samen met u het ontwerpbesluit door. De termijn voor het indienen van een zienswijze start op 22 oktober 2020 en bedraagt 6 weken.

U kunt alleen beroep tegen de uiteindelijke beschikking indienen als u belangehebbende bent en binnen de zienswijzetermijn een zienswijze heeft ingebracht tegen de ontwerpbeschikking.

 

Meer informatie?

Voor meer informatie over dit besluit kunt u contact opnemen met de medewerkers Front-Office van team Vergunningen, Toezicht en Handhaving. E-mailadres: info@peelenmaas.nl of telefoonnummer: 077-306 66 66.

Naar boven