Gemeente Echt-Susteren - vastgesteld wijzigingsplan - Hoek Gildelaan – Bovenste Eind, Echt

Het college van burgemeester en wethouders heeft in de vergadering van 20 oktober 2020 het wijzigingsplan “Hoek Gildelaan – Bovenste Eind te Echt” gewijzigd vastgesteld.

Wijzigingsplan

Het wijzigingsplan maakt de bouw van twee vrijstaande woningen op het adres Gildelaan / Bovenste Eind ongenummerd te Echt, kadastraal bekend “gemeente Echt, sectie K, perceelnummer 6311” mogelijk.

Wijziging

Bij de vaststelling is de volgende wijziging ten opzichte van het ontwerpwijzigingsplan aangebracht:

In hoofdstuk 4.3 van de toelichting is opgenomen dat sprake is van een waterberging met een maatvoering van 0,035 m in plaats van mm en dat deze waterberging geschikt zal zijn voor een bui van 100 mm in 24 uur.

Terinzagelegging

Het gewijzigd vastgestelde wijzigingsplan met de bijbehorende stukken, waaronder het collegebesluit, ligt vanaf 30 oktober 2020 gedurende zes weken ter inzage in het gemeentehuis, Nieuwe Markt 55 te Echt, op dagen dat het gemeentehuis is geopend voor publiek. Daarnaast kan het wijzigingsplan via de website van de gemeente Echt-Susteren (www.echt-susteren.nl) en www.ruimtelijkeplannen.nl worden ingezien.

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage, door:

- Belanghebbenden die tijdig een zienswijze bij het college van burgemeester en wethouders hebben ingediend;

- Belanghebbenden die kunnen aantonen redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest tijdig zienswijzen bij het college van burgemeester en wethouders in te dienen.

- Belanghebbenden, die beroep instellen tegen de wijziging, die het college van burgemeester en wethouders bij vaststelling heeft aangebracht.

Zij die beroep instellen kunnen gedurende de genoemde termijn ook een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de voorzitter van deze Afdeling.

Het besluit tot vaststelling van het wijzigingsplan treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Indien gedurende de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening wordt gedaan, wordt de inwerkingtreding opgeschort totdat op dat verzoek is beslist.

Echt-Susteren, 29 oktober 2020

Burgemeester en Wethouders van Echt-Susteren,

dr. J.W.M.M.J Hessels, burgemeester.

drs. G. W. T. van Balkom, secretaris.

 

Naar boven