Kennisgeving evenementenvergunning

 

Op 30 januari 2020 is een evenementenvergunning verleend aan ESP Entertainment voor het organiseren van een muziekfeest in een te plaatsen feesttent op het Melkwegplein te Bleskensgraaf op zaterdag 7 maart vanaf 21:00 uur tot uiterlijk 01:00 uur. (Artikel 2:25 Algemene Plaatselijke Verordening Gemeente Molenlanden 2019 en Evenementenbeleid Molenwaard 2014).

Tevens is ontheffing verleend van:

  • 1.

    het verbod om op zondag voor 13:00 uur openbare vermakelijkheden te houden. Deze ontheffing wordt verleend voor zondag 8 maart 2020 van 00:00 uur tot uiterlijk 01:00 uur (Artikel 4, sub 3 Zondagswet);

  • 2.

    het verbod ten aanzien van het verstrekken van zwak-alcoholhoudende drank tijdens bovengenoemd evenement.

  • Deze ontheffing wordt verleen aan de heer A. van der Meijden (Artikel 35 Drank- en Horecawet).

Bezwaarschriftclausule

Op grond van de Algemene wet bestuursrecht kunt u binnen 6 weken na de dag van verzending van het besluit een gemotiveerd bezwaarschrift indienen bij de burgemeester, bij voorkeur, via www.molenlanden.nl. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD).

Het bezwaarschrift dient op grond van artikel 6:5 van de Algemene wet bestuursrecht te zijn ondertekend en dient tenminste te bevatten:

Uw naam en adres;

De datum waarop u het bezwaarschrift geschreven hebt;

Een omschrijving van het besluit waar uw bezwaar zich tegen richt;

Het zaaknummer van het besluit;

De gronden waarop uw bezwaar berust.

Een bezwaarschrift heeft geen schorsende werking. Daarom kunt u eventueel om een voorlopige voorziening verzoeken bij de voorzieningenrechter van de rechtbank Rotterdam, sector Bestuursrecht, Postbus 50951, 3007 BM Rotterdam.

U kunt ook digitaal het verzoekschrift indienen bij genoemde rechtbank via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op de genoemde site voor de voorwaarden.

Naar boven