Ontwerpbestemmingsplan Heerenveen ‐ Kerkstraat - Nieuwstraat

Burgemeester en wethouders van Heerenveen maken bekend dat met ingang van vrijdag 23 oktober 2020, gedurende 6 weken, ter inzage ligt het ontwerpbestemmingsplan Heerenveen, Kerkstraat- Nieuwstraat, met bijbehorende stukken.

Ontwerpbestemmingsplan

Het ontwerpbestemmingsplan maakt globaal de bouw mogelijk van 17 appartementen op de percelen Kerkstraat 44, Nieuwstraat 7 en op het parkeerterreintje achter het perceel Kerkstraat 44, te Heerenveen.

Inzage

Het ontwerpbestemmingsplan en de bijbehorende stukken kunnen worden ingezien op de website www.ruimtelijkeplannen.nl. Op deze website klikt u op de knop “plan bekijken” en daarna op de knop “plannen zoeken”, waarna u de mogelijkheid heeft het ontwerpbestemmingsplan en de bijbehorende stukken op te roepen door het invullen van de locatie, de naam of het planid-nummer (NL.IMRO.0074.BPNKerkstrnwstr-OW01) van het ontwerpbestemmingsplan.

Het ontwerpbestemmingsplan en de bijbehorende stukken kunnen tevens, tijdens openingsuren, worden ingezien bij de receptie van het gemeentehuis, Crackstraat 2 te Heerenveen. In verband met het coronavirus is een bezoek aan het gemeentehuis alleen op afspraak mogelijk. Hiertoe kan telefonisch via 14 0513 een afspraak worden gemaakt.

Zienswijzen

Gedurende de termijn van ter inzage ligging kan iedereen zowel schriftelijk, digitaal, als mondeling zienswijzen indienen op het ontwerpbestemmingsplan.

Schriftelijk

Schriftelijke zienswijzen moeten worden gericht aan de gemeenteraad van Heerenveen, Postbus 15.000, 8440 GA HEERENVEEN.

Een zienswijze dient de volgende informatie te bevatten: naam/handtekening en adres van de indiener, datum en redenen van de zienswijze.

Digitaal

Zienswijzen kunnen digitaal worden ingediend door op www.heerenveen.nl, in het zoekscherm “ter inzage” te tikken en vervolgens de link “zienswijze” aan te klikken.

Mondeling

Om mondelinge zienswijzen in te dienen kan tijdens kantooruren contact worden opgenomen met Gerrit Haanstra, telefoon 14 0513.

 

Naar boven