Coördinatiebesluit ‘Ede, Windmolen Plantion’

Zaaknummer 166789

Op 8 oktober 2020 heeft de gemeenteraad van Ede besloten dat de gemeentelijke coördinatieregeling als bedoeld in artikel 3.30 Wro wordt toegepast op het project ‘Ede, Windmolen Plantion’ ter plaatse van de Wellensiekstraat 4 te Ede en omgeving.

Inzage

U kunt het besluit en de daarbij behorende stukken van donderdag 15 oktober 2020 tot en met woensdag 25 november 2020 (digitaal) inzien bij de balie Bouwen, Wonen en Milieu in Raadhuis Publiekszaken, Raadhuisplein 3 in Ede. Voor openingstijden zie www.ede.nl/openingstijden. Voor het maken van een afspraak kunt u bellen naar het nummer (088) 116 9900.

Gebied en gevolg

Het gebied waar dit plan over gaat ligt ter plaatse van de Wellensiekstraat 4 te Ede en omgeving. Op basis van het coördinatiebesluit kan besluitvorming die nodig is voor de realisatie van de windmolen in één voorbereidingstraject gebundeld worden. Hierbij kunnen meerdere besluiten gecoördineerd worden voorbereid en gelijktijdig worden bekendgemaakt, zoals het bestemmingsplan en de omgevingsvergunning. Voor een ieder bestaat te zijner tijd de mogelijkheid om zienswijzen in te brengen tegen één of meerdere ontwerpbesluiten. Belanghebbenden die een zienswijze hebben ingediend kunnen later bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State in beroep gaan tegen de definitieve besluiten.

Geen beroep

Dit besluit treedt op 15 oktober 2020 in werking. Tegen het nemen van een coördinatiebesluit staan geen bezwaar- en beroepsmogelijkheden open.

Naar boven