Ontwerpbesluit Wet geluidhinder ‘Schoot 7’

Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij voornemens zijn in combinatie met het bestemmingsplan ‘Schoot 7’ een hogere geluidsbelasting (als bedoeld in de Wet geluidhinder) toe te staan voor twee te realiseren woningen op het perceel Schoot 7. 

Dit ontwerpbesluit met de daarbij behorende stukken ligt van vrijdag 16 oktober 2020 tot en met donderdag 26 november 2020, tijdens openingsuren, voor iedereen ter inzage in het gemeentehuis van Veldhoven (Meiveld 1).

Tijdens de inzagetermijn kan een belanghebbende schriftelijk (voorkeur) of mondeling op de ontwerpbeschikking reageren door een zienwijze in te dienen bij de  burgemeester en wethouders van Veldhoven. Een schriftelijke zienswijze stuurt u per post aan de burgemeester en wethouders van Veldhoven, postbus 10101, 5500 GA Veldhoven. Zet hierbij de datum, uw naam, adres en handtekening in de brief. Zienswijzen kunt u niet per e-mail indienen.

Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken met de gemeente, afdeling Mens en Omgeving, via telefoonnummer 14 040.

Voor vragen of opmerkingen over de inhoud van dit artikel kunt u contact opnemen met de afdeling Mens en Omgeving. Stuur een e-mail naar omgevingsloket@veldhoven.nl of bel telefoonnummer 14 040.

 

Naar boven