Gemeenteblad van 's-Gravenhage

Datum publicatieOrganisatieJaargang en nummerRubriek
's-GravenhageGemeenteblad 2020, 249001Beschikkingen | aanvraagOmgevingsvergunning - Aangevraagd, Prinses Beatrixlaan 23 (Groene Toren) te Den Haag

Algemene informatie

Het veranderen en vergroten van het pand Prinses Beatrixlaan 23 door het bouwen van 21 bouwlagen aan de noordzijde van de toren, 4 bouwlagen aan de noordwest- en zuidoostgevel, het maken van een dakterras, het vervangen en opdikken van de gevels en het plaatsen van installaties op het dak (Groene Toren)

 

Ons kenmerk: 202016134

Stadsdeel:

  • -

    Haagse Hout

Locatie(s)

Prinses Beatrixlaan 23 (Groene Toren)

Ontvangstdatum aanvraag:

24 september 2020

Ter informatie

Dit is een publicatie van de ingediende aanvraag.

De gemeente neemt de aanvraag in behandeling en zal daarover een besluit nemen.

Meer informatie over het verloop van het proces en vanaf wanneer er (indien van toepassing) bezwaar of beroep kan worden ingesteld, kunt u vinden op de informatiepagina voor omgevingsvergunningen.

Inzage

Tijdens de behandeling kan de aanvraag met bijlagen worden ingezien bij het Den Haag Informatiecentrum, voor zover de wet of het beleid zich hiertegen niet verzet. Hetzelfde geldt voor het besluit met de bijbehorende stukken.

Meer informatie?

Algemene informatie over de bekendmakingen van de gemeente Den Haag vindt u op www.denhaag.nl/bekendmakingen. U kunt ook contact met ons opnemen via telefoonnummer 14070.