Week 1 - 2020: vertrokken uit Nederland met onbekende bestemming

Burgemeester en wethouders van de gemeente Drimmelen maken bekend dat zij het voornemen hebben om het bestemmingsplan “Zijlbergsestraat” in Made in procedure te brengen.

Het bestemmingsplan maakt het mogelijk om in het gebied ingeklemd tussen de Zijlbergsestraat, Kastanjelaan, Olmenpad, Elzenstraat en Iepenlaan maximaal 92 woningen te realiseren.

Iedereen kan vanaf vrijdag 3 januari 2020 tot en met donderdag 13 februari 2020 de stukken met betrekking tot het voorontwerpbestemmingsplan inzien bij de servicebalie van het gemeentehuis, Park 1 in Made en via www.ruimtelijkeplannen.nl (IMRO-code: NL.IMRO.1719.1bp19zijlbergsestr-vo01).

Tijdens die termijn kunnen over het voorontwerpbestemmingsplan schriftelijk op- en/of aanmerkingen worden ingediend bij het college van burgemeester en wethouders van Drimmelen, Postbus 19, 4920 AA Made.

Uw reactie wordt betrokken in de procedure die leidt tot het ontwerpbestemmingsplan. Op uw ingediende reactie zal het college schriftelijk reageren.

Naam

Geboortedatum

Adres

Datum besluit

M.A.L. Renard

04-12-1990

Wagenstraat 40 Wagenberg

20-12-2019

Op grond van de Algemene wet bestuursrecht kan een belanghebbende tegen dit besluit bezwaar maken bij het college. De termijn voor het indienen van een bezwaarschrift is zes weken en vangt aan één dag na de datum van deze publicatie. Het ondertekende bezwaarschrift moet bevatten de naam en het adres van de indiener, de datum en een omschrijving van het besluit waartegen het bezwaarschrift zich richt. Ook moet de bezwaarmaker gemotiveerd aangeven waarom hij of zij het niet eens is met het besluit. Het bezwaarschrift moet worden gericht aan burgemeester en wethouders van de gemeente Drimmelen, Postbus 19, 4920 AA MADE.

 

Naar boven