Gemeente Woudenberg - melding van mobiel breken - Parallelweg 18 A, Woudenberg

Burgemeester en wethouders van de gemeente Woudenberg hebben op 2 september 2020 een melding ontvangen van Mulder KWB Verhuur, Handel en Transport BV te Kootwijkerbroek. Het gaat om een melding van mobiel breken in het kader van het Besluit mobiel breken bouw- en sloopafval. De melding heeft betrekking op

het breken van steenachtig materiaal gedurende 1 werkdag op 22 september 2020 van 07:00 uur tot 17:00 uur, op de locatie Parralelweg 18a te Woudenberg en heeft zaakkenmerk Z-MLD-2020-3321.

Deze mededeling is ter informatie. Er geldt geen formele procedure om stukken in te zien, om in te spreken, of om een zienswijze, bezwaar of beroep in te dienen en om een voorlopige voorziening te vragen.

Meer informatie

Heeft u vragen? Neemt u dan contact op met de RUD Utrecht via telefoonnummer 030-7023300 of info@rudutrecht.nl. Vermeldt u hierbij het hierboven genoemde zaakkenmerk. Wilt u op de hoogte blijven van publicaties van de overheid over uw omgeving? Abonneert u zich dan via www.overheid.nl op de e-mailservice. U krijgt dan bericht als er een melding of besluit wordt gepubliceerd over een locatie in uw buurt.

 

Naar boven