Gemeente Loon op Zand - inspraak (concept)beleidsregel parkeerexcessen 2020

Het college van de gemeente Loon op Zand maakt bekend dat zij de conceptversie van de beleidsregel parkeerexcessen 2020 en het aanwijzingsbesluit parkeerexcessen 2020 van de gemeente Loon op Zand (collegebesluit 8 september 2020) vrij geeft voor inspraak.

De conceptversie is aan de linkerzijde te downloaden. De stukken zijn ook te raadplegen in het gemeenschapshuis, Anton Pieckplein 1 te Kaatsheuvel. De stukken zijn daar voor iedereen in te zien tijdens de gebruikelijke openingstijden. De inzagetermijn bedraagt zes weken, met ingang van 15 september 2020.

Gedurende de ter inzagetermijn kunnen eventuele zienswijzen schriftelijk worden ingediend. De reacties kunnen worden gezonden aan de gemeente Loon op Zand, Postbus 7, 5170 AA Kaatsheuvel. Reageren kan ook per mail, naar info@loonopzand.nl, onder vermelding van het onderwerp ‘Inspraak APV’.

 

Inspraak (concept)beleidsregel parkeerexcessen 2020, gemeente Loon op Zand

Het college van de gemeente Loon op Zand maakt bekend dat zij de conceptversie van de beleidsregel parkeerexcessen 2020 en het aanwijzingsbesluit parkeerexcessen 2020 van de gemeente Loon op Zand (collegebesluit 8 september 2020) vrij geeft voor inspraak. De conceptversie is aan de linkerzijde te downloaden. De stukken zijn ook te raadplegen in het gemeenschapshuis, Anton Pieckplein 1 te Kaatsheuvel. De stukken zijn daar voor iedereen in te zien tijdens gebruikelijke openingstijden. De inzagetermijn bedraagt zes weken, met ingang van 15 september 2020. Gedurende de inzagetermijn kunnen eventuele zienswijzen schriftelijk worden ingediend. De reacties kunnen worden gezonden aan de gemeente Loon op Zand, Postbus 7, 5170 AA Kaatsheuvel. Reageren kan ook per e-mail, naar info@loonopzand.nl, onder vermelding van het onderwerp ‘inspraak beleidsregel parkeerexcessen – VTV’.

 

Naar boven