Gemeente Berkelland - aanwijzing van functionarissen door gemeentesecretaris

Op grond van artikel 2 van de Beheerregeling basisregistratie adressen en gebouwen Berkelland 2018 zijn de navolgende functionarissen aangewezen:

 

Informatiebeheer BAG

Als informatiebeheerder BAG is aangewezen de heer M. Rabbers, gegevensbeheerder GEO-informatie team ICT Informatievoorziening. Zijn plaatsvervanger is de heer

E. Larink, gegevensbeheerder team ICT Informatievoorziening.

 

Gegevensbeheer BAG

Als gegevensbeheerder BAG is aangewezen de heer E. Larink, gegevensbeheerder team ICT Informatievoorziening. Zijn plaatsvervanger is de heer M. Rabbers, gegevensbeheerder GEO-informatie team ICT Informatievoorziening.

 

Gegevensverwerking BAG

Als gegevensverwerkers zijn aangewezen de heer E. Larink, mevrouw M. ter Braak-Klein Willink en de heer J.W.M. Aarsen en de heer M. Rabbers. Allen gegevensbeheerders (GEO informatie) van team ICT Informatievoorziening.

 

Functioneel beheer BAG

Als functioneel beheerder BAG is aangewezen mevrouw J.G. Kerkwijk, functioneel beheerder team ICT Informatievoorziening. Haar plaatsvervanger is mevrouw J.G. Pelle-Nijenhuis, functioneel beheerder team ICT Informatievoorziening.

 

Systeembeheer BAG

Als systeembeheerder BAG is aangewezen de heer W.J.G.M. van Bolderen, medewerker team ICT Automatisering. Zijn plaatsvervangers zijn alle medewerkers systeem- en netwerkbeheer van team ICT Automatisering.

26 augustus 2020

Namens burgemeester en wethouders van Berkelland,

M.N.J. Broers

Gemeentesecretaris

Naar boven